| dede19 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar cizm din panza dar nu ma pot hotara intre 2 culori: roz corai si turcuaz.......imi puteti da un sfat?

Dau fundabig grin

7 răspunsuri:
| MaDaaLiNaaa a răspuns:

Depinde. Ce coloare iti place mai mult, ce culoare porti mai mult si ce culoare te avantajeaza. Eu as opta spre roz coral. Este o culoare de vara si ne prinde. Funda

| Avocado7 a răspuns:

Cele albastre ar iesi in evidenta si se potrivesc mai bine cu fuste si pantaloni scurti.

| danielavinca a răspuns:

Turcuazzzzzzzzzzzzzzzz, se potriveste la mai multe lucreri, este o culoare f frumoasa si este la moda

| JustDoIT11 a răspuns:

Turcoaz e unic si original.

| Lalaluu a răspuns:

Cred ca rozul este mai potrivit.

| Rozipan a răspuns:

Depinde... Ce culori au hainele tale, daca sunt gen: galben, verde, albastru si f putine roz ar fi bine sa fie in contrast si sa le iei pe alea roz, daca ai haine gen: mov, rosu, galben(galbenul se potriveste la ambele culori), roz e bine sa le iei pe cele turcuaz. happy
Sfat: Daca iei cizmele roz ar fi bine sa te imbraci cu haine de culori reci si accesorii de culori calde.
Daca le iei pe alea turcoaz, haine de culori calde si accesorii de culori reci.
Si cum a spus si danielavinca, turcoazul e o culoare care se poarta anul acesta si cum a zis JustDoIT11 e unic si original happy, sper ca te-am ajutat.
P.S. scuze ca ti-am scris un roman aici happy

| MariaRawr a răspuns:

Pai depinde. daca ai haine mai mult roz iei riz, daca ai mai multe haine corai iti iei corai daca ai mau multe haine turcuaza atunci iti ie turcuaz... acum depinde si ed ce iti place, ce iti vine bine, sau poti lua o culoare neutra gri, alb, nergu. vezi tu. eu una as alege turcuaz. dar asta este parerea mea.:* funda?puppy dog eyes