| kitty_8919 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar pantaloni din latex... ii ador... dar toate prietenele mele spun ca doar c*****e poarta pantaloni din latex. Voi ce parere aveti?

15 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Deci eu am nu o pereche ci 3, deci sunt de 3 ori c.-. a dupa postarile de aici. Sunt super, ii pot purta pana si cu adidasi si pe bicicleta. Nimeni nu s-a uitat invcrucis sau eu mai stiu cum. Ba din contra, chiar sunt admirata. Dar noi femeile ce vrem de fapt, nu sa fim admirate? Hai sa lasam prejudecatile de copii de 12 ani ca nu stiu ce haina o poarta numai fetele care fac trotuarul.Nu stau oare ele aceste fete imbracate si in fuste scurte? Ei hai sa nu mai purtam fuste deloc sa nu fim confundate.

| EUSIATIT a răspuns:

Nu neaparat dar depinde de cit de corpolenta esti si apoi cind ii imbraci trebuie sa ti pui ceva mai lung ca si bluza pentru ca nu cred ca e asa estetic sa apari cu ei mulati si cu bluza scurta la buric sau poate ii imbraci doar in casa atunci e altceva ok

| JustMeFlory a răspuns:

Porti ce vrei! Eu am pantaloni din latex si ce, asta inseamna ca sunt curva?rolling on the floorrolling on the floorMerg foooarte bine cu o bluzita putin mai lunga, si cu o curea in talie.

| JustMeFlory a răspuns:

Asa cum si movul se zice la fel ca este pentru tarfe, dar a fost si mai este in trend! Asta este o gandire aiurea! Fiecare poarta ce vrea! aaa si inca ceva pantaloni din latex sunt foarte populari prin cluburi, la scoala nu i-as recoamndahappy

Shin
| Shin a răspuns:

Hm... tipe in latex... big grin Unde-ati fost pana acum?batting eyelashes tongue
Numai bine, Shinwinking

Shin
| Shin a răspuns:

Shhttt! lasa fetele in pace sa poarte ce vor. Sunt sigur ca le-ar sta f bine big grin Numai sa-mi lase un id de mess pe privat daca vor o parere tongue
Shinwinking

| mihaela31 a răspuns:

Kitty draga,stiu ca e veche postarea ta,eu urmeaza sa imi achizitionez o salopeta din latex,sunt innebunita dupa latex,si am de gand sa ies asa pe strada, nu imi pasa parerea celorlalti, atata timp cat eu ma simt bine in pielea mea si in hainele mele.

| sy46 a răspuns:

Daca ii porti la scoala, sau pe strada ziua, sunt de aceiasi parere. Dupa mine cel mai bine merg in club, asortati cu niste culori tari, daca neaparat ii vrei.

| juniper a răspuns:

@kitty daca iti plac pantalonii din latex si vrei sa-i porti nu inseamna ca esti... ehem... daca "prietenele" tale nu sunt de aceeasi parere cu tine sau te tachineaza daca iti vei lua pantalonii, atunci nu merita sa-ti fie prietene. Fiecare cu gusturile lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt superbi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat

| MM a răspuns:

Imi pare rau, dar aceeasi parere o am si eu big grin. Unde ai vrea sa porti pantalonii, la ce, cu ce, cu cine?
In fine, gusturile nu se discuta. Daca tie iti plac, cumpara-ti.

| Larette a răspuns:

Au dreptate, dar daca iti place, why not?

| sweety_2724 a răspuns:

Mie imi plac pantalonii de latex insa nu i-as purta pentru ca am picioarele prea subtiri si nu cred ca mi-ar sta bine. Daca tie iti plac mult, de ce sa nu iti cumperi, dar sa nu ii porti la scoala sau in plina zi pe strada. In cluburi sunt ok. Si nu toate femeile care poarta sunt curve. Gusturile nu se discuta. Din comportament iti dai seama ce fel de persoana este.

| Rux_5597 a răspuns:

Sincer nu cred ca'i o idee prea grozava sa'i porti in Romania noastra.Suntem cum suntem si avem unele conceptii care se vor schimba cu greu.Acum,faci cum crezihappy. Bafta!