LG GT505 e ff ok si LG cookie e dragut, dar raspunde cam greu. LG KM900 arena este iar ff bun [8 gb memorie interna, 5 mp camera], dar cam scump. 13 milioane la liber pe net nici Nokia n8 nu e rau [16 gb memorie interna, parca 15 mp camera], dar e cam 17 mil... eu imi ador telefonul LG gt505, are de toate: net [trebuie platit], raspunde repede, nu are ff multa memorie interna, dar suporta pana la 8 gb card de memorie, wi-fi, gps [se conecteaza la net], citeste pps, word, filmele merg, 5 mp camera, radio, mp3, blueshtooth...acum depinde ce vrei de la un telefon.
Cel mai ieftin telefon cu touchscreen, ANDROID este Samsung galaxy 5, pe care ti-l si recomand (6 mil la liber), urmatorul android este LG optimus one (7 mil la liber, 9 euro la abonament)
sa nu faci greseala sa-ti achizitionezi un telefon cu touchscreen din gama Nokia 5000 gen 5230/5250/5530/5800 pentru ca vei regreta, iar un LG care nu e un android este un esec total, android sunt cele mai bune, touchul raspunde extrem de bine aplicatii are cu carul, iar daca ti se par prea scumpe, atunci ia-ti un Samsung corby.
Pai daca esti fata cel mai bun telefon cu touch screen ar fi Samsung corby. e un telefon finut si nu costa mai mult de 500lei.
daca esti baiat ti-as recomanda LG kp500cookie cam tot la acelasi pret
BUna! Eu am LG cookie fresh si sunt foarte multumita de el, il am pe roz cu alb, are camera foto de 2mp, ma tine bateria cam o saptamana. daca nu il folosesc mai deloc, are o memorie interna de 32MB, are spatiu pentru 16GB...pretul la liber este cam 500 lei, dar la abonament pe Vodafone este 160lei.http://www.go4it.ro/......9/.Funda:D
Nokia 5800 dezamageste?
Este super Nokia 5800, rezistent, touchscreen 3, 2 mp camera
Card 8gb inclus
Daca esti baiat 5800
Daca esti fata un Samsung diva
LG.este cel mai bun cu touch screen i Samsung dar tot LG este mai bun. poate fii oricare.cookie fresh.
Samsung Corby : Abonament Vodafone 2 ani 3 euro pe luna Costa 190 lei Noi IAR LA LIBER 500 lei Noi. Este un telefon pentru tineri eu il am la abonament este rezonabil!