Nu arunca bani pe fereastra, nu sunt bune de nimic, cel mai bine fa un pi de sport[alergarea e de cel mai mare efect] 0 umatate de ora zilnic, si daca mai umbli un pic si la alimentatie o sa ai rezultae bune si sanatoase!
Ma, eu nu te-as sfatui... un prieten de-al meu a luat pastile, intr-adevar a slabit mult dar in 2 luni le-a pus la loc kg. Cel mai bine slabesti facand sport!
Draga mea, nu baga in tine asa cevapentru ca daca te-ai apucat de pastile apoi nu mai ai ce face.slabesti intr-adevar dar dupa o perioada pui triplu pe tine. sfatul meu e sa mananci sanatos, regulat si controlat.nu te indoba cu dulciuri, multa paine si grasimi.bea multa apa, mananca multe fructe si legume si fa sport macar 1 ora regulat.nu trebuie sa te infometezi nici sa iei vreo pastila. daca vei face asa cum te-am indrumat eu, vei observa schimbarile iti garantez:*bafta
Draga Victoria, iti recomand sa nu incerci pastilele de slabit.Marea lor majoritate ajuta la eliminarea grasimilor din organism dar in acelasi timp, dau dezechilibre electrolitice(odata cu eliminarea scaunelor steatoreice, adica grase, se elimina si electrolitii). Iti recomand sa incerci sa nu mai mananci paine si nici un alt aliment dupa 7 seara.Incearca sa bei cat mai multe lichide.Intr-un final vei vedea rezultate si fara pastile de slabit.
Buna, eu iau pastile de slabit chinezesti le-am comandat pe internet 40 lei cutia sunt foarte bune ati taie pofta de mancare, se spune ca sunt periculoase dar mie imi merge bine cu ele slabesc antro saptamana 2 kg. se numesc super slim.