| AnemonaP a întrebat:

As vrea sa-mi i-au un aparat pentru arcuit genele? Din acela ca foarfeca, credeti ca este bun?

Răspuns Câştigător
| BooBU a răspuns:

Nu te-as sfatuii sa iti ei.Eu mi-am luat cateva si nu au fuctionat.Decat cele profesionale, dar sunt foarte scumpe. Daca esti dispusa sa dai o suma frumusica de bani doar pentru un aparat care iti da un aspect putin arcuit genelor atunci este bine(doar cele mai scumpe intr-adevar functioneaza). In general acesta problema este rezolvata doar cu un rimel bun cu aspect de arcuire.Si sunt foarte ieftine.De ex de la Avon(Super Curlucions-18 lei) sau Oriflame etc.Sunt o gama variata de produse foarte bune.Eu una folosesc de la Avon ce ti-am spus mai devreme si este cel mai bun rimel din cate exista de la Avon(pe toate le-am incercat) deci ca sa scapi de toate probleme acest rimel ti le rezolva. Ti-l recomand din toata inima. Te pup

12 răspunsuri:
| lovem3 a răspuns:

Am si eu dar il folosesc numai la ocazii speciale. este bun chiar iti face genele vizibil mai frumoase numai ca nu este bine sa il folosesti in fiecare zi.eu l-am folosit la inceput cam in fiecare zi iar dupa vreo saptamana au inceput sa imi cada foarte mult genele si de atunci il folosesc numai la ocazii mai speciale sau asa din cand in cand:*

| bincutza a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://tizo.ro/......-avon.html

buna:)...si asta e bun:X eu am:X si e super:X...:)

e si foarte ieftin;))

| andreea_5415 a răspuns:

Da este foarte bun am si eu si sunt extem de multumita de el

| PureEvil a răspuns:

Exista posibilitatea sa le deteriorezi daca o folosesti in exces!

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Bunahappy
Nustiu daca este asa de bun.Iti va strica genelehappy
Mai bine iti cumperi gene falsewinking

Sper ca te-am ajutat, pup*;

Pa, pa:*

| dreamout a răspuns:

E bunwinking
Dar eu am aparat de plastic. mie mi se pare ca e mai bunwinking

Cu toate acestea nu-l folosesc niciodatawinking
Folosesc ulei de ricin de 2 ori pe zi si genele mele se simt minunat. Daca o sa le arcuiesti prea mult, scade rezistenta si se ruphappy
Era un ondulator electric pentru gene. Nu mai stiu exact de la ce firma, dar stiu ca la banchet mi-a facut tanti machieuza cu din acela si mi-au iesit superbe:X

pupici:X

| oana1 a răspuns:

Da este destul de bun, eu am cumparat unul de la avon de vreo 2 ani si inca este bun, inainte de a-ti arcui genele incalzeste-l putin cu uscatorul de par, rezultatele iti vor placea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este foarte bun.

| DeeaLove08 a răspuns:

Eu am și este foarte bun! am văzut la oriflame cu 8 lei în campania trecuta( acum nu știu dacă mai este). dar găsești și în magazine.

| rozy_9522 a răspuns:

Eu am de vreo 2 ani si il folosesc de fiecare databig grinnumai ca trebuie sa-l schimb, pentru ca de vreo luna a inceput sa smulga genelephbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este f bun ...eu nu mai folosesc rimel de un an ci doar aparatu e mai comod si mult mai sanatos pentru ochii tai. eu folosesc un aparat de la ellite profesional. ti-l recomand. ANDREEA