| coolgirl1234 a întrebat:

As vrea sa stiu ce parere aveti de samsung corby? mie sincer imi place dar vreau sa stiu ce cred cei care il au deja...va rog sa imi dati raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Arianna$ a răspuns:

Si eu am Samsung Corby.Eu cred ca este un telefon de bun.Este la un pret acceptabil(l-am luat la 550 lei), poti sa iti bagi card de memotie de bana la 8GB...bateria rezista mult...deci dupa parerea mea, Corby este un telefon bunhappy

6 răspunsuri:
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Este f fragil dar in rest este ok happy

| KimY a răspuns:

Mie imi place!
e ff bun!

| patriciabianca39 a răspuns:

Si eu am SamsungCorby si e foarte foarte bun.Are trei meniuri si o gramada mare de chesti super tari eu l-am luat la 150 euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce vrei de la el. De bine: Bateria tine mult, are un design ok, ecran mare, pret bun
De rau: destul de incomod de cautat in agenda (daca ai multe numere); calitate foto slaba, la tastare mai da erori (citeste "pe langa")

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mi-am luat corby. e un telefon super.bateria tine chiar daca asculti muzica, camera e buna de 2 gb, vede ok pe lumina buna, dar seara sau pe lumina nepotrivita e destul de neclar.are 3 meniuri in care gasesti de toate, cum ar fi player muzical, un dictionar, etc. daca te intereseaza si culoare pot sa-ti spun ca odata cu telefonul primesti 2 carcase:una neagra si una in culoarea pe care ai aleso cu diferite cerculete desenate pe ea.in concluzie, da corby e un telefon super si merita toti banii!

| coolgirl1234 explică:

Multumesc mult ca mi-ati raspuns la intrebare!big grin