| anuscha997 a întrebat:

Asi vrea sa-i iau mamei un cadou de 8Martie.Insa nu am decat 150 RON Ce as putea sa cumpar de acesti Banihappy

Răspuns Câştigător
| andrada005 a răspuns:

Cumparai un parfum...sau ceva din plus sa-i aminteasca ca e de la fica ei. o bluza...nu stiu ceva ce ii place mamei tale... apoi o cutie de cadouri si o mica felicitare...

8 răspunsuri:
| nicky a răspuns:

Multe. Incepe cu un buchet frumos de flori, o vaza sau un bibelou. Vezi tu ce crezi ca i-ar placea mai mult sau ce ii lipseste. Poate vrea o trusa noua de machiaj. Dar un buchet de flori si toata dragostea ta face cat toate cadourile de pe lume.

| LuS[z] a răspuns:

Traditionalul buchet de trandafiri. florile sunt apreciate indiferent daca este vreo sarbatoare sau doar zi de nastere.ai putea sa ii cumperi o bijuterie.nu trebuie sa fie neaparat din aur sau argint. poate fi ceva cumparat sau facut de tine.

| kinkyk a răspuns:

Da o fuga pana la Teatrul National, mai exact teatrul de opereta Ion Dacian, e acolo un targ deschis pana pe 8 martie. Poate gasesti ceva. (asta daca esti din Bucuresti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un parfum care stii ca ii place si un buchet de flori:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acesti bani ai pute sa ii ei mamei tale: un parfum si un buchet de trantefiri albi sau rosii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea cumpra un buchet de flori"trandafiri"si un pupic pe obraz sau o felicitare. Mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as spune sa-i cumperi ceva folositor ei.Nu parfum, ceva care sa-i aminteasca de 8 martie. Ca de exemplu poti sa ii cumperi o bluza sau o esarfa. Si nu e nici scump.

| mady16 a răspuns:

Cumparai ceva ce crezi tu ca iar place, ca sunt sigura ca o sa-i placa orce ce este de la copilul ei.