Uitati-va la filme de groaza, de comedie, faceti karaoke, uitati-va la faze amuzante pe youtube, vorbiti despre diverse chestii, faceti ceva gen prajituri sau nu stiu, comandati mancare acasa(pizza, mancare chinezeasca), dansati, radeti, spune-i prietenei tale sa-si aduca niste haine mai interesante ca sa faceti diverse combinatii de haine din ale tale si ale ei si faceti-va fotografii cu acele combinatii de genul artistice(e chiar amuzant eu am incercat), jucati carti, in rest nu stiu poate mai gasiti voi.
Pai sa faceti o petrecere in pijamale sa va bateti cu pernele, sa vorbiti de momente amuzante...alte ideii nu mai am sper ca te-am ajutat
Chemati doi baieti si va jucati de-a v-ati ascunselea =) p. s Nu stiu cum la voi da eu cind ramin singur acasa chem prietenii si ne imbatam chiar daca a doua zi avem scoala PARADOX-dara asa e la majoritatea tinerilor =)cum altfel sa-ti mai traiesti vesel viata asta?! Succese la distractie!
Inghetata multa si buna, un film de groaza bun vazut tarziu si pe intuneric, ceva farse prietenilor sau prin telefon...
O petrecere in pijamale:batai cu pernele, batai cu popcorn, glume, haleala, bautura(alcol sau nu voi decideti)barfe...sau puteti sa iesiti undeva la o terasa, in club, si daca vreti ceva mai linistit o plimbare prin parc, va mai puteti intalni si cu altcineva sa fie gasca mai mare
1.Va rujati legate la ochi
2. Faceti ceva de mancare[o prajitura]
3>Spuneti bancuri
4. faceti prezenatare de moda
5>jucati adevar si provocare
5. Jucati jocuri
Uitati-va la un film.
1.Va rujati legate la ochi
2. Faceti ceva de mancare[o prajitura]
3>Spuneti bancuri
4. faceti prezenatare de moda
5>jucati adevar si provocare
5. Jucati jocuri
Uitati-va la un film.
Bataie cu perne
Citeste carte "Prajitura de la ora 11" e foarte tare, si sunt multe idei de petreceri.