| Aodoansfo a întrebat:

Astazi este Black Friday pe eMAG. Vreau sa cumpar abonamentul Genius, care vine cu niste oferte am apasat pe "Vreau oferta Genius" si m-a dus la o pagina de plata. (Sunt logat cu contul meu si nu am nicun card inregistrat). M am dus sa-mi iau cardul, iar atunci cand m-am intors si am vrut sa ma duc din nou la pagina de plata butonul este gri si nu mai pot. M am dus in fereastra eMAG Genius a contului meu si scrie "Abonamentul tău Genius va fi activat imediat ce plata este confirmată" de vreo ora. Nu mai pot sa fac plata, dar, repet, nu am platit nimic. Ce ar trebui sa fac?

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu sute de comenzi in acelasi timp este posibil ca sistemul lor sa se fi blocat.
Trebuia sa ai totul pregatit in eMAG, din timp, asa cum te sfatuiesc toti pe internet, ca de nu apuci sa faci plata cand ai facut comanda, risti sa ramai cu buzele umflate.
Iesi din eMAG si anuleaza comanda si apoi pregateste-te sa introduci datele cardului bancar in cont dupa care alegi din noul produsul pe care doresti sa-l cumperi si faci plata imediat.