Acum multi ani, maica-mea si-a comandat un aparat de epilat. A primit o piatra ponce. Ca greutate era ok, a ridicat coletul, a platit. Apoi, ce sa dai in judecata? O casuta postala? Nu iti recomand.
Si eu am cumparat un steamer, un aparat de gimnastica, ...destule le-a lungul anilor si nu am avut de ce sa ma pling, sincer.
Eu da.Am cumparat o saltea, un aspirator, un telefon . Au fost bune, si sunt si acum.
E o maaare teapa cu produsele de la teleshopping...
in primul rand nu e nimic sigur ca iti vor trimite ce comanzi.caci nu ai cum sa desfaci coletul pana nu-l ridici.si de-l ridici de la posta.nu il mai poti returna...
si in al 2-lea rand ...la tv au preturi de 1-2 mil de lei... si sunt unele produse pe care sincre iti spun ca le.am vazut in spania.la chinezi...cu 3-5-maxim 10 E.depinde de produs!
aveti grija...
Nu iti recomand... un coleg de-al meu a platit 8 milioane pentru un costum si s-a ales cu 2 perechi de blugi...
Acum cativa ani tata si-a comandat ceva pentru a scoate zgarieturile de pe masina... evident nu a fost de nici o treaba... Parerea mea e ca nu merita sa iti irosesti banii in felul asta
Bune, nebune, asta e. E greu cu garantia.Si cert e ca sunt mult mai scumpe decat produse similare din magazine.