| Bianncax a întrebat:

Ati patit sa nu va ajunga un colet de pa amazon.de? Cineva mi-a cumparat un produs din wishlist drept cadou pe 4 Decembrie, vine din Germania coletul si trebuia sa ajunga pe 15 decembrie aici, insa nu a ajuns...A primit notificare de la amazon cum ca are intarziere si trebuie sa ajunga intre 16-22 decembrie altfel sa ceara un refund. Este vreo sansa nu imi mai ajunga? Mentionez ca a fost 'dispatched' pe 10 decembrie, iar tracking number nu arata din cauza ca adresa mea e privata fiind cumparat drept cadou din wishlist, insa ofera mici update uri

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Atat amazonul cat si ebayul au anuntat ca au intarzieri foarte mari, din cauza transportatorilor, a pandemiei si a curierilor care fac livrarile.
Vanzatorii de pe amazon pun o data aproximativa, dar nu pot stii niciodata cand ajunge pachetul, fiindca aia este doar o ESTIMARE de-a lor.
Din experinta mea iti spun, nu in 90% din cazuri, pachetele au sosit mult mai tarziu decat estimarile lor.
Fii norocoasa daca o sa-l primesti pana de Craciun, desii ma indoiesc ca vine atat de repede acum, acnd sunt si atat de aglomerati.

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Asteapta.
Pana la 22 decembrie mai este, azi e doar 17. happy