@Brutus90 : in niciun caz Sony Ericsson. Am avut W910i pe care mi l-am luat in iunie anul trecut, iar in august anul asta a trebuit sa-l schimb, in conditiile in care doar 3-4 luni l-am folosit fara probleme, iar dupa a inceput sa se blocheze in timpul convorbirilor, cand faceam poze, ascultam muzica etc. Eu am Samsung acum si sunt destul de multumita de el, si de poze, si de muzica, si de durata bateriei. deci Galaxy 550, parerea mea.
Niciunul! Doamne...sunt un LG si un Samsung, astea sucks mai tare ca un vagabond la banking... ia-ti un Nokia sau un Sony Ericsson, nu mai da banii pe prostii
Deci fara sa te mai gandesti poti sa iti iei Samsung, nu sunt stralucite dar LG cookie ala e praf rau, au avut doi prieteni si am avut si eu ocazia sa ma "joc" putin cu el insa m-a dezamagit complet. Touch`ul este extraordinar de prost facut.
Nui ...adevarat. acum si depinde de tel, fabricatie :]] Eu am KP500 Cookie[nu 501. dar e cam la fel. diferenta e la butoane ] Deci.eu mi-am scapat telu :]] pe jos de o mie de ori si pe asfalt, gresie =]] etc.si am dat si suc pe el[na.neatentie] si traieste;] Varul meu a avut Samsung dar..nu stiu.acum recent am qwerty dar am si KP500.cum ti-am spus[mai traieste ] decii.sfatul meu e asta.daca vrei. daca nu. cumpara.ce vrei . Nu te obligam noi[useri TPU]
Galaxy550... eu asa zic.acum depinde si de banii tai eu am iphone :")) astept funda
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
stefanutzstefan întreabă: