Teapa clasica... nu stiu de ce mai intrebi.
Omul iti zice ca iti da banii in avans, iti trimite niste mail uri false in care iti demonstreaza el cum i s au luat banii in cont, o sa mai primesti niste mail uri, FALSE, de la banca care iti zice ca banii sunt blocati si ca o sa ii primesti cand o sa ajunga coletul samd...
in final tu trimite coletul si banii nu vor exista niciodata
http://urbanic.ro/......e-ele-1417
Un raspuns ca asta doream, multumesc frumos
Cel mai bine nu, orice aparat se vinde personal(adică vine clientul la tine nu trimiti tu) cu probă, si cu plata pe loc, in cazul tau cred ca cineva vrea sa te țepuiasacă, si se dă drept nigerian, ca sa fie cit mai credibil, ai vorbit macar cu el la telefon? ca fiind nigerian nu stie asa bine româneste si i ti dai tu seama daca este ceva real sau nu, asa doar prin mesaje poate fi oricine. Succes.
O fi sigur, dar eu nu aș trimite acolo decât cu plata în avans. După ce te vezi cu banii în cont, atunci pui obiectul la poștă, altfel - BYE!
Dar ai uitat să menționezi pe ce site ai pus anunțul, ca să pot spune cât de ciudat mi se pare totul. Dacă e vorba despre OLX, deja e SF.
Exclus sa faci asta. Ala din Nigeria gasea 10 000 de laptopuri pana in Romania. Iti cere contul de la banca oare de ce? Ai ghicit, iti stie ID-ul de Yahoo si vrea sa iti sparga contul.
Ce treaba are contul din banca cu id de yahoo?
Are ceva treaba daca vrea sa ii goleasca si contul paypal.
Cel mai probabil teapa... Mai bine mai ai răbdare oleaca, pana apare un cumpărător mai credibil...
E teapa sigur. Eu in locul tau as sesiza si pe cei de la OLX pentru a indeparta userul respectiv.
Chiar nu inteleg de ce atata scepticism! Da-i contul pentru ca nu are ce sa faca cu el, altceva decat sa se uite la el sau sa puna bani in el. Asteapta pana ai confirmarea de la banca ta ca banii au ajuns, eventual ii si poti retrage de la bancomat inainte sa trimiti coletul si apoi fi un om cu respect de sine si expediaza-i coletul omului care il asteapta. Simplu!
Banii nu o sa ii primeasca niciodata... doar o "dovada" ca banii sunt blocati si vor ajunge la el... si cu atat ramane
"Asteapta pana ai confirmarea de la banca ta ca banii au ajuns, eventual ii si poti retrage de la bancomat inainte sa trimiti coletul." fi mai atent atunci cand citesti! Ce legatura au banii blocati cu ce am spus eu?
Pentru ca teapa nu functioneza asa cum zici tu... nu ii va trimite nimeni banii pe bune, nu vor ajunge in contul lui si nu va avea nimic de scos de la bancomat, ii va trimite doar o dovata 'facuta' cum ca banii sunt blocati intr-un cont si atat...
Mai bine sa nu te increzi cu oamenii din Niger sau orice alta tara, daca nu il predai personal, mai greu cu increderea.