Eu as spune sa iti iei rochia fara bretele si pantofii eleganti. Daca au toc prea mare si te deranjeaza poti opta si pentru opincute, dar numai daca se asorteaza cu rochia fara bretele. De obicei la astfel de rochii se poarta multe bijuterii, dar ai grja sa nu exagerezi si sa fie unele elegante deoarece numai asa iti va iesi outfitul. De obicei asa se merge la un eveniment de seara.
Incearca sa vezi cum se imbraca sarbatorita, si nu incerca sa o pui in umbra prin tinuta ta. e aniversarea ei.
Cel mai bine este sa porti rochia si patofii eleganti deoarece hainele de acest fel se parta la ocazii speciale mai ales seara. Oricum o sa arati grozav :-)
Avand in vedere ca petrecerea e la un restaurant, eu iti recomand rochita cu bretele, pentru ca mi se pare mai eleganta, si este si ma comoda. In picioare iti recomand ori o pereche de sandale(cu toc) sau niste pantofi, depinde ce ti se pare ca iti merge mai bine la rochie Distractie placuta!
Eu zic sa iti iei rochia fara bretele cu pantofii eleganti. Dar sa nu uiti de accesorii pentru ca sunt foarte importante. Sa fie finute si putine.