Buna,
Nu doresc moartea nimanui, insa chiar mi-as dori ca macar o data in toti anii astia, sa vina la conducerea Romaniei oameni inteligenti, drepti, culti, de valoare.
Ambii... ocupa spatiu in Romania degeaba...si mai ia si salariile sa nu mai imi ia mie mama tot ce imi doresc din cauza lor nu mai au romanii ce manca nenorocitii dracu uuaaaa
Mai eu nu vreau sa moara. dar am auzit ca sunt bilete in cosmos numai DUS. asa ca le as oferi eu 2 de fapt 3 bilete sa. plece si sa o ia si pe UDREA. ce zici imi dai funda>>
Buna!
Intrebarea ar fi trebuit pusa la Legislatie, Politic & Social!
Basescu ii zice lui Boc ce sa faca deci el e capul rautatilor
Pa!
Nici unul pentru ca romani sunt prosti si orbi nu vede cat bine au facut tari! In primul rand a bagat Romania in UE acum o baga un spatiul Sanghen! al 2 lea rand le-au taiat pensile alea de sute de milioane de lei vechi! 3 rand Inainte existau paralamentari si alti care luau si pensi si salari dar a venit Boc si gata sa isi aleaga ceva!
De ex cunosc pe cineva avea pensia veche de 38200lei Ron si acum o are 3000lei!
Cum sa moara, mai oameni buni, la halul in care ne-au adus, sa scape ei atat de ieftin? Nuuuu, trebuies chinuiti, torturati, lasati sa traiasca cu salariul minim pe economie si monitorizati ca la Big Brother!