Ce înseamnă de fapt?
Acel conținut minimal de alcool, rezultă din procesul de fabricație. Astfel alcoolul din berea fără alcool nu poate fi eliminat total.
Astfel, o doză de bere fără alcool s-ar putea să conțină maxim acest procent, care nu produce efecte asupra organismului.
Dar sunt unii care beau 10 litri. Calculează și vezi ce se întâmplă în acest caz.
In general nu, daca scrie 0.0%, inseamna ca nu.
Daca pe doza respectiva scria 0.5% inseamna ca avea 0.5% maxim.
Incearca sa te uiti pe mai multe.
Aioa nu este bere cu 0 alcohol, de aia si scrie.Pe berea fara, va scrie 0, sau 0.0 alcool.
Am si eu 6 sticle de Heineken, scrie 0.0 alcohol, iar la ingrediente nu e scris nimic de alcool.inseamna ca e zero alcool.
Pai e o contradictie. Pe fata scrie "alcohol free beer" si pe spate langa ingrediente scrie "max 0.5% alcool".
Da e magarie, dar in RO merge, ce e normal in RO acolo orice este posibil
La mine aici, chiar am in frigider bere cum am zis si scrie 0 alcohol si la ingrediente nu scrie nimic car avea alcool.
E ok oricum nu te afecteaza procentul ala cu nimic, deci poti bea linistita, la o sticulta de aia nu simti nimic
Daca manaci si ceva pe langa bere sau trece un timp de 10-20 min de cand ai consumat-o, se duce tot alcoolul din corp.
Daca scrie 0% atunci nu are.
Mai este si bere pe care scrie 1% sau 1, 9% dar una doua beri nu ies la etilotest