| Bortas_Andrei_1993 a întrebat:

Bicicleta sau telefon?

Răspuns Câştigător
| Enciu_Natalia_1997 a răspuns:

Buna.Parerea mea e ca bicicleta nu o vei putea folosi mereu, insa telefonul iti va fi alaturi mai mereu.La ce ma refer eu e ca telefonul iti va fi mai bun prieten asa ca poti lasa bicicleta in urmatorul an...Sarbatori fericite iti doresc, si sper sa te gandesti singur pentru ca este alegerea ta!

13 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Salut,
Depinde, bicicleta e frumoasa, e placut sa te plimbi cu ea, dar nu mai suntem pe vremea buniciilor, deci telefon big grin

Sarbatori fericite!

| CarmenElenaa a răspuns (pentru introduaicinumele):

Cred ca se referea la bike. Pai daca iti place sa incerci sporturi 'extreme' bike categoric. dar parerea mea este ca aceasta pasiune o sa treaca repede, deci telefon daca iti iei un smart poti avea multe jocuri si chiar sunt folositoare in momente de plictiseala [orele la scoala] happy

| Xtadelo a răspuns:

De parca iarna te plimbi cu bicicleta...

| LolaLollita a răspuns:

Daca ai un telefon satisfacator, bicicleta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bicicleta.

Răspuns utilizator avertizat
| TestPetrut a răspuns:

Telefonwinking

| Kryss13 a răspuns:

Daca ai un telefon care nu te dezamageste, bicicleta

| BringMeTheHorizon a răspuns:

Bicicleta.daca esti tipul "telefon pentru muzica" iti poti lua si un mp3 ..si le poti face p-amandoua..cat despre vorbit cu prietenii..merge mess-ul..acum mai nou si facebook-ul.>eu am si bicicleta si skate..si ma dau cu ele si 5-6 ore pe zi. mai bine decat sa-mi distrug urechile cu vorbitul la telefonwinking

| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Depinde de firea ta. Daca esti genu' sportiv clar bicicleta, dar daca ai nevoie mai mult de un telefon pentru. anumite motive (muzica, vorbit cu prietenii, jocuri, aplicatii), atunci telefon

| NoNameW a răspuns:

Ce coincidenta fratelaughing eu imi strang bani si nu stiu ce sa imi iaulaughing bicicleta sau iphone 4...
Si bineinteles aleg iphone 4happy

| Malina4 a răspuns:

Telefon

Întrebări similare