| DeEa_8789 a întrebat:

Boona, ce culori se potrivesc cu galben?

14 răspunsuri:
| AdeeLinee a răspuns:

Buna!
Se potrivesc:
-alb;
-verde;
-negru;
-mov;
-albastru;
-bleumarin;
-maro;
-crem;
-roz;
-lila.

| andragrigoras2000 a răspuns:

-mov
-maro
-crem
-roz
-negru
-verde
-portocaliu
-alb
uite un link in care iti spune potrivirea culorilor :http://www.google.ro/......http?/url
funditzzza?:>

| Șttefania a răspuns:

Movlove struck

| Anonim69 a răspuns:

Mov,negru,verdehappyPa.:X

| ZapaciLaa a răspuns:

Combinatiile de galben cu negru sau galben cu mov sunt foarte la moda in acest sezon si creeaza efecte vizuale placute. galben cu verde cu rosu...indrazneste sa le combini.fi unica creaza ti propriul tau stilwinking
poarta ceva 'nebunesc' dar sa iti stea shwinkingincearca sa descoperi.baftawinking

| agent003 a răspuns:

Eu as spune ca alb, albastru deschis, roz,...

| tomita2011tomi a răspuns:

Sa-ti spun eu cu ce sa combini galbenu, argintiu si un pic de negru,daca o paleta de culoare si elegant, incearca si cu siguranta iti va placea, daca esti blonda e si mai bine.

| alissa6 a răspuns:

Portocaliu

| OmNom a răspuns:

Pai foarte bine se potrivesc verde bleu alb cu galben incearca sa vezi iese tare incearca si portocaliu caci si el sau galben cu rosu si portocaliu

| ancaanca a răspuns:

Verde,negru,alb big grin
funda:Xsmug

| georgi97 a răspuns:

Culorile care cred eu ca s-ar potrivi sunt:alb, verde, negru

| milkl a răspuns:

Verde,negru

| GoOgOaShA a răspuns:

Este una dintre culorile acestui sezon si se utilizeaza adesea pe catwalk-urile internationale, in diverse combinatii. Asa-numita 'culoare a geloziei' inspira entuziasm, este foarte atractiva, insa in aceeasi masura greu de asortat cu alte culori. De cele mai multe ori sunt preferabile perechile galben - negru sau galben - violet. Culorile analoage pentru galben sunt verde si oranj, ceea ce inseamna ca nuantele light ale acestora se pot combina cu galben. Se evita asocierea galbenului cu diverse culori calde, foarte puternice, pentru ca tinuta in ansamblu va fi prea ostentativa.

NU: Combinatie de galben cu rosu si albastru.

| madalinapwp a răspuns:

Verde

Întrebări similare