Tu ai impresia ca asta are legatura cu distribuitorul? Are legatura cu firma de la care cumperi, nu cine ti le livreaza...
Mai citeste odata si revino cu un comentariu adecvat. Eu vreau de pe elefant, daca ai cumparat ceva ma intereseaza parerea ta, nu am specificat firma pentru ca nu m-am referit la o firma anume. doar la site-ul de unde vreau sa comand. Poate ti-ai luat rujul x si nu e bun sau fardul de la firma y si e bun. Sper sa intelegi si sa nu te ambalezi prea repede si pe viitor citeste cu atentie ce vrea sa zica omul care intreaba
Si din nou, asta n-are nicio legatura cu elefant. Elefant e depozitul unde sunt toate si ti le trimite, nu fac EI rujurile alea. Citesc degeaba ca exprimarea lasa la fel de mult de dorit si efectiv n-am ce raspuns sa-ti dau. PErsoana de mai jos ti-a raspuns strict pentru funda sau chiar nu stie ce vorbeste pentru ca efectiv aveti aceeasi exprimare, de parca ar exista brandul ELEFANT, sa scrie pe cutie `elefant` pe ruj `elefant`. Nu ma fata, Elefant iti vinde produse la Rimmel London, Maybeliine, Revlon etc. alea sunt firmele si de alea poti intreba NU DE ELEFANT. Ce pot sa-ti zic de elefant? Iti trimite comanda, sunt seriosi, uneori daca ai noroc nu platesti transportul. Asta voiai sa stii?
Buna Adina,
Eu comand de ceva vreme cosmetice de la Elefant si chiar sunt foarte multumita, toate fardurile au fost foarte ok.
Ca fond de ten folosesc acesta si are o acoperire foarte buna: http://bit.ly/2AzfmlT
byby_3899 întreabă: