Nu mai cautati prafuri sau pastile ca sa slabiti. Daca vrei sa slabesti, pune-te si fa sport si asigura-ti o alimentatie care se bazeaza pe un deficit caloric. Sa nu ai impresia ca prafurile alea pe care vrei sa le iei te fac sa slabesti asa, stand degeaba. Daca iei suplimentul acela dar tu tot aceeasi alimentatie ai si nu faci sport, ai sanse sa ajungi la o greutate mai mare decat aveai inainte sa iei suplimentul acela. Nu mai astepta ca niste prafuri sa faca minuni pentru tine, e ca si cum vrei sa pui suspensii la masina sa nu te mai zdruncine, dar tu tot prin gropi dai. Astea cu prafuri, pastile sau cine stie ce bauturi care te fac sa slabesti sunt doar ca sa faca fraierii sa scoata bani din buzunar.
Eu am slabit 18kg doar din deficit caloric (si fara reguli handicapate de genul "nu manca seara", am mancat si 3 hamburgeri la 11 noaptea).
Bani aruncati
Tine regim daca vrei sa slabesti, slabitul e relativ usor, mentinutul e problema mai ales cand ai multe kg date jos-> trebuie schimbat drastic stilul de viata, otherwise se stie ca daca ajungi la obezitate si stai acolo ceva timp si nu iei masuri -> toata viata lupta cu kg.
Nu funcționează. Nu te mai păcăli și amăgi degeaba. Shake urile alea pe care trebuie sa le bei doar te ajuta sa arzi mai repede grăsimea.
Dacă tu nu faci sport și nu mănânci sănătos nu vei slabi crede ma.
Cel mai eficient mod prin care poți slabi frumos este intermittent fasting + deficit caloric. E Combinația perfecta. Dacă adaugi și cardio ești forța
Amely21 întreabă: