1.hamster sunt adorabili
2.o maimuta mica daca parinti nu vor ceva inrudit cu soareci
3.un papagal
4.reptile de tot felul si chiar te poti juca cu ele de ex. testoasa, cameleon chiar si o brosca sageata
5.o chinchila dar ai grija cu ele
6.o veverita simpla/siberiana
7.un iepuras
8.un difor pentru. curte
9.un porc de Guineea daca vrei dar ai grija cresc mult si miros
10.nu mai stiu dar ap pus doar pentru a fi nr par
10. motive sa imi dai funda
O chinchila...sunt foarte dragute si inteligente, eu am avut si sunt foarte prietenoase. de asemenea poti sa optezi pentru un porcusor de guinea si ei sunt cute. oricum ce trebuie sa ai grija e sa nu se simta singuri, daca poti sa iei pereche s-ar simti mult mai bine
Exista un iepure de rasa gigant, cu parul cret ca un caniche. E deosebit! Si e si mai puturos, toarce ca o pisica cand il tii in brate. As vrea sa-ti povestesc si ce gustos e cu sos de vin, dar cred ca nu e cazul...
Ce sadic esti:d
Un iepure chiar este distractiv sau porc de Guineea au parul mare le poți pune fundițe și pot comunica și sunt foarte drăguți când mănâncă și totuși nu se satura sau poate o pasare dresata du am avut dar a murit pasarea zbura pe degetul meu și stătea la băițe și inteligenta ea iubea îmbrățișările dar a fost bătrâna de când am luat-o
Pai ar fi foarte dragut sa ai o broscuta testoasa! eu am una de 3 ani, si am obisnuit`o sa se joace.bine,u toate ca nu este atat de distractiv ca si cu un caine,pisica sau alte animale...mie`mi place! nici nu face zgomot, nici mizerie, mananca aproape orice.eu ii dau si cartofi prajiti,si ii iau mancare la pachet de la fast food e tare dulce, mai ales dimineata(primavara, vara) cum sta langa geam la caldurica.sau cand dorm cu ea sub perna.mie`mi place.depinde ce preferinte ai si uh
DaRK_8670 întreabă: