| angelkissing a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa imi dau gaura sa zicem sub buza (nu stiu cum se numeste locul ala, va arat mai jos), dar parinti nu sunt de acord, asa ca o sa imi dau singura pentru a nu afla nimeni. Voi ce ziceti? Uitati unde imi dau gaura:

http://www.youtube.com/watch?v=h1NXqaTr_60

Imi voi pune un cercel mic putin vizibil si dupa un an daca pot sa il ascund ii voi spune.Insa imi e teama sa nu afle adica poate rad si se vede sau uit de el... Nu vreau sa aud raspunsuri gen:lasa prostiile esti mica si altele. Apropo fata din videoclip seama indentic cu mine.Si in sensul de o sa imi dau singura gaura adica o sa gauresc eu locul.

3 răspunsuri:
| ßarbie a răspuns:

Păăi, în primul rând... de ce să îţi faci acolo? Doar pentru ca să nu se observe? Nu are niciun farmec! Şi nu e bine ceea ce faci! Dacă te încăpăţânezi şi nu faci ceea ce îţi zic părinţii tăi, o să te lase să faci ce vrei, şi nu te vor mai ajuta niciodată! Mai aşteaptă câţiva ani... iar cu timpul o să înţeleagă că nu mai eşti un copil.

| bellamihaela a răspuns:

Ce nebuna e fata aia.laughing) m-am uitat si la videoclipurile celelaltelaughing este verry crazzy...winking si daca vrei sa iti pui... punteti :* este taree dar nu crezi ca e mai bine in buric? happy ca doar acolo te poti feri sa nu te vadawinking succes

| madalinanastase a răspuns:

Buna eu am 13 si am gaura in buza
nu le-am sp parintilor
fa si tu la fel