Hmm...interesant, iti este rusine de ce vor spune oamenii sau de ce? Nu hainele il fac pe om, dar nu am venit aici sa iti dau citate, dar daca lasi rusinea sa te opreasca din a face ceva ce te va face sa te simti bine vei regreta. Nu uita, mereu se va gasi cineva care sa comenteze ceva la oricine, nu ii baga in seama, fi tu si nu ii lasa sa te supere, cei invidiosi vor incerca mereu sa te faca sa te simti prost, dar daca tu simti nevoia ca maine sa iesi goala pe strada, atunci asta ar trebui sa faci (nu e indicat, adica sunt multi baieti pe afara) dar ai inteles ideea, hai stai calma si fa ce iti place. PS:sunt multe haine super si ieftine.de multe ori chiar mai frumoase ca cele scumpe, so.
Pai du-te, ce crezi ca gasesti acolo? Tot bazar se numeste, dar un bazar de lux.
Intri, vezi, probezi - poti sa cumperi sau nu.
Nu imi dau nici eu seama de ce ti-ar fi rusine, in special, cand intri in magazine.
Nu te mananca nimeni acolo. Te uiti pe rafturi, vezi ce haine iti plac, le probezi daca doresti si apoi le pui la loc sau le cumperi. Nu exista un anumit comportament pe care sa il ai in magazin, evident atat timp cat nu distrugi produsele. Incearca o data, de doua ori si vei vedea ca iti va trece rusinea.
Dar nu trebuie sa-ti fie rusine, ca-ci vanzatorul este obligat sa te serveasca si sa-ti arate tot ce vrei!