Întrebare recomandată | FaraIdeiDeNume a întrebat:

Am comandat cam in urma cu o luna un tricou din Coreea(de Sud evident) si joi a ajuns la biroul de vama din orasul meu, luni am primit aviz, iar azi, marti, am fost dupa el in pauza de la serviciu, am luat un taxi.La coada (nu am reusit sa intru) am auzit ca si altii in aceeasi situatie au trebuit sa aduca ceva comanda listata daca nu ma insel? Cine stie exact ce trebuie adus cu tine si ce trebuie sa fie in acea listare? Pe colet scrie 15$ dar eu am platit 17$ pe produs fara transport. Ajuuutooor, va rooog sad. Funda!

Răspuns Câştigător
| godtor a răspuns:

Cel mai probabil trebuie sa duci cu tine dovata platii, daca ai platit prin paypal du extrasul din paypal, din ce stiu se percepe vama / tva pe produsele care nu sunt din europa si depasesc valoarea de 10 euro.

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Banuiesc ca sunt taxele postale vamale care se platesc.

| ionutmystic a răspuns:

La mine in oras e destul sa mergi cu avizul, dar iti da pachetul si fara el daca nu il ai, doar ca trebuie sa stea sa caute ce numar are.
In principiu, acea listare se refera la factura pe care ai primit-o cand ai facut plata care site-ul respectiv. Cu ajutorul ei isi da seama vamesul ce valoare are coletul si daca trebuie sa platesti o taxa sau nu.

| mius a răspuns:

Detalii dupa plata si sa ai si ceva bani la tine pentru ca trebuie sa platesti tva

| MaRiNiKMaRiAn a răspuns:

Nu mai comanda din coreea de sud!

| piupiupiu a răspuns:

Eu iti recomand sa comanzi din Coreea de Nord de acum in colo. Am fost mult mai multumit de serviciile lor!

| TheMiningSheep a răspuns (pentru piupiupiu):

Eu ti-as da funda.