| Bianca_2501 a întrebat:

Am comandat de pe un site, un tricou personalizat pe care l-am platit prin Sms cam...acum o saptamana. Are cineva idee daca este teapa cu chestiile astea? :)) sper sa nu fii platit degeaba doar. Site-ul este www.tshirts.ro

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Jos de tot pune termeni si conditii, deci nu ai de ce sa iti faci griji, daca vezi ca nu tia ajuns tricoul atunci trimite un e-mail spunand ca nu a ajuns acasa si ei vor lua contact cu tine. Asa si eu mi-am comandat 2 bluze in spania cu personalizare si am scris niste cuvinte cum am vrut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti mai lua de acolo ca dau tepe. Mai sigur e http://www.inkspired.ro. Il trimit repede si e si foarte fain!

| AlleSss a răspuns:

Probabil ca va ajunge intr-o luna.hee hee
Bafta!

| princessmaya a răspuns:

Si eu mi-am comandat in anglia dar nu as incerca asa ceva in romania...mult succes Bianca si incearca totusi sa iei legatura cu ei.

| telefoanedualsim30 a răspuns:

Da. am vazut ca la ei pe site scrie ca trimit cu Posta Romana ceea ce inseamna ca o sa mai dureze. Insa cel mai bine ar fi sa ii contactezi si sa ii intrebi in ce stadiu se afla comanda facuta de tine si cate zile estimeaza ei ca ar mai dura pana sa primesti coletul.