Pachetul este in tranzit accelerat, fiti vigilent!
Deci, fii atenta: pachetul poate sosi MAI REPEDE.
Nu înseamnă ca sunt prea multe livrari la sediul fancourier sau sameday si va dura mai mult decat at trebuii
Stați liniștit că cunosc limba, înseamnă tranzit accelerat, însă pe mine accelerat m-a dus cu gandul la încetinit? își poate da seama oricine la traducere, deoarece se aseamănă cu cea din lb romana, eu am gandit prost
Domnule darrio, sa-mi explici si mie cum faci de dai majoritatii userilor peste nas (n.r. prin raspunsuri acide) dar nimeni nu te jigneste, cand fac eu asta primesc jigniri, iar stilul meu si al dv. este oarecum identic
deci ce se intampla in cazul meu? peste ce fel de persoane dau eu?
Nu inteleg de ce ai inteles accelerat dar te-ai dus cu gandul la incetinit.
Si nu se aseamana cu limba romana, fiind in engleza.
Pur și simplu așa m-a dus gandul, eu am întrebat ca să mă lămurească cineva, nu să mă tachineze, dacă nu sunteți în stare să ajutați, nu mai folosiți aplicația.
Este un forum, nu o aplicatie, pe care sunt de 14 ani.
Ca sa fii ajutat, trebuie sa fii explicit in postare. Ti-am raspuns clar, ai probleme cu limba engleza.
O seară plăcută!
Mai bine îmi spuneați că am probleme cu înțelegerea cuvintelor, eu n am înțeles cuvântul, traducerea am știut o. O seară bună!
Inseamna ca ti-a comandat niste haine de care te vei plictisi in cateva saptamani maxim.Nu pot sa inteleg ce este asa de atragator la acest magazin...
Nu a durat mult, sincer nu mai știu, însă a venit repede
elenaaaaa56262 întreabă: