Daca comanda este cu free shiping nu e mai costa in plus si transportul, deci va fi transport gratuit. pe langa asta mai ai de platit ceva 8 lei taxele vamale parca, mai era si 19% tva la valoarea bunului dar parca doar la comenzi de peste 10 dollari? numai stiu asta exact.
comanda vine la oficiul postal de care apartii nu vine la usa!
Salut,
Există trei variante prin care îți poate fi livrat coletul: direct acasă, la oficiul poștal sau la oficiul vamal. Pentru ultimele două vei primi o notificare în poștă.
Modalitatea de livrare depinde de dimensiunile și valoarea coletului respectiv. Comanda ta are o valoare mai mică de 10$ și probabil este de dimensiuni mici. Atunci cel mai probabil îți va fi livrată acasă. La vamă sunt oprite coletele mari și cu o valoare mai mare de 10$.
Atunci când dai comandă de pe site, este specificat costul de livrare. Dacă trebuia să plătești o anumită sumă, ai făcut deja acest lucru când ai achitat produsul. Acum nu va mai fi nevoie să plătești livrarea.
Verifică-ți contul de pe site și în cazul în care produsul nu ajunge la tine în timpul maxim stabilit de către magazin, atunci poți să deschizi o dispută pentru a îți recupera banii.
Nu mai ai nimic de platit, si eu am comandat de pe ali, vine la posta, si primesti o hartie in posta cand a ajuns, dar de obicei primesti si notificare pe aplicatie.
anonim_4396 întreabă: