| andradamihaela a întrebat:

Bună, am dat o comanda pe shein acum doua săptămâni și de o săptămână îmi arata ca este în tranzit, coletul meu nu a fost predat de expeditor. Vreau sa știu dacă s-a mai întâmplat cuiva și dacă v-a ajuns coletul. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Kind1224 a răspuns:

Am dat recent o comanda de pe un site chinezesc si stiu ca fix la fel imi arata, comanda a ajuns dupa vreo luna, deci stai linistita, in cel mai rau caz o gasesti la posta.

| andradamihaela explică (pentru Kind1224):

Faza e ca eu am mai dat comanda de pe shein și nu mi-a arătat asa. Au trecut doua săptămâni de cand am dat comanda și nimic. I am contactat și pe cei de la curierat care trebuiau sa îmi aducă comanda adică Sameday și au spus ca nu este la ei comanda

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 19Mary19 a răspuns:

Ar trebui sa ajunga. Coletele de pe shein ajung în 2 săptămâni.

| oanaaa246 a răspuns:

Exact aceeași chestie și la mine, am vorbit și cu cei de la Shein și nu mi au transmis nimic concret, tie ti a ajuns pana la urma coletul?

| loredana235 a răspuns (pentru oanaaa246):

Hei, oare ți-a mai ajuns coletul, aceeasi chestie am pățit.o și eu acum, chestia e ca din greseala am dat cu 2 zile înainte cum ca am primit comanda " confirm delivery", și azi dimineata când am dat sa îmi urmăresc coletul pe sameday îmi apărea ca nu o fost predat de expeditor

| Lorenalrn a răspuns:

Buna.
Ți-a ajuns coletul?

| Simona1212 a răspuns:

Si mie imi arata la fel deja a trecut data in care spunea ca o sa ajunga pachetul.Tie ti a mai ajuns si daca da in cat timp dupa

| applestarr a răspuns (pentru Simona1212):

Heii ti a ajuns comanda intr-un final?

| Georgiana6345 a răspuns:

Ti a ajuns comanda pâna la urma?

| CristinaYannis a răspuns:

Acuma mi s-a întâmplat.dar după cum ți.a arătat