Pe Shein NU se dau comenzi ci se CUMPARA cu plata imediata, facuta cu cardul banacr sau direct transfer bancar.
Shein este un site chinezesc care nu ia comenzi, dar VINDE si pana nu primeste banii in contul lor bancar, nu trimite nici o marfa.
Durata de livrare este de 4-6 sapatamani, fiindca marfa vine din China cu cel mai ieftin mijloc de transport.
Deci îmi v a veni? Timpul de livrare estimat începe de azi și se termina pe 8 Martie.
Estimarea nu inseamna decat o estimare, neavand cum sa controleze posta cand trece prin mai multe tari, cat dureaza.
Din experinta iti spun ca ma primit pachete de la Shein dupa 8 saptamani, desi estimarea era de 3-4 saptamani.
Este imposibil ca un pachet sa ajunga in cateva zile din China, comanda in 4 martie si sosit pachetul in 8 martie? iarta-ma dar ma indoiesc. Cred ca nu ai citit unde trebuie.
Eu am mai dat comenzi si toate au venit in 2 săptămâni chiar înainte de termenul de livrare.
Intresant! Mie si altora de pe aici ne-au sosit comenzzile dupa 3-4 saptamani.
Azi este sîmbătă mîine duminica este weekend nu lucreaza nimeni, de luni încolo o sa primesti comanda, cand ai facut comanda? Ieri alaltaieri? Dureaza cîteva zile pana soseste
Am comandat pe 19 Februarie. Întrebarea mea este dacă nu am primit email de confirmare îmi v a mai veni comanda?
Trebuie sa le retrimitiu un mesaj sa îăi intrebi de ce nu ti a ajuns comanda poate este prin vamă si nu au livrat ei toate coletele.