| ElenaDom a întrebat:

Bună, am început o mică afacere cu trandafiri din săpun(cu aranjamente mai exact) în Decembrie. Întrebarea mea ar fi unde as putea sa îmi promovez produsele? Am facut-o deja în grupurile de la mine din zona. Și as mai avea o întrebare, de unde as mai putea comanda trandafiri de calitate din România sau Austria? Aveți ceva recomandări pentru mine? As fi foarte recunoscatoare.

2 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Mai sunt pe Facebook grupuri de lucru manual, cum sunt Atelierele Handmade, Cadouri online - handmade. Le mai poți pune pe Olx Okazii, alte site-uri de genul acesta. Și apoi pe site-urile pentru produse manuale, cum sunt Breslo, Dichisar, Crafty.ro.

| zilog a răspuns:

Prima dată eu cred că ar trebui să mergi până la OSIM să iiti inregistrezi ideea pentru că ciobanii nenorociti hapsâni calici avari ursuzi de prin toate târgurile o să îți preia ideea și o să o facă și ei
apoi o să te oftici că ei o să o copieze in china o să o transforme într-un chici șî intr-o batjocora
si o să fie lumea sătulă de așa ceva, o să fie peste tot dar peste tot pe la toate tarabele jeguri copii poaste ale mărfii tale și lumea o să fie scârbită de marfa ta!

Dacă ai niște bani eu aș putea să îti fac un site de exemplu tu poți să cumperi un domeniu.ro
de la hostvision.ro
dai pe el să zicem 80 lei asta pentru un an
apoi poți să îti cumperi găzduire 3 euro / lună. tot de la hostvision

Acum că ai găzduire si domeniu site-ul ti-l fac eu gratis

Si gata nu e bun de nimic dar ai site

acum faci carti de vizita, mape pliante
acum mergi la târguri si expozitii, cauti pe internet unde au locuri targuri si expozitii prin toata tara te duci cu trenul si te rogi de artistii plastici care deja au tarabe firme facura casa de marcat tot ce trebuie sa pună pe taraba ta si din marfa ta
si le spui eu vreau pe un trandafir dinasta 30 lei si tu poti sa il vinzi si cu 60 lei că eu nu mă supăr
poti să il vinzi cu cât vrei tu dar eu vreau pe o bucată miniim x lei câți lei vrei tu sa îti acopere trenul ziua de muncă mâncarea cazarea dacă cumva vrei sa te mai si cazezi acolo, si faci parteneriate prin toată țara cu toti artistii plastici să cumpere de la tine
dupa câteva luni de mers pe la târguri si expozitii in tara ei vor sti să îți dea telefon să le trimiți coletul
tu stai in orasul tău muncești de acasă și le pui la colet prin fan courier marfa respectiva
bine inteles că la 10 bucăți va trebui să pui și tu 2 bucăti in plus pentru cazul în care trebuie sa mai dea și ei ceva cadouri pe acolo sau mai strică o bucată să aibă de unde să acopere greșeala de manipulare dar nu ii inveți așa ci doar la început până când învață să le manipuleze corect
apoi la 50 de bucati vandute le pui 2 bucăti bonus.

Apoi te duci pe la tot felul de instituții si tot felul de firme care se ocupa cu excursii si vorbesti cu directorul de achizitii de la ei, daca nu cumva ar vrea sa faca cadou de paste pentru angajatii lor o chestie dinaia, si daca tu ai măcar persoana fizica autorizată și iti iei o casa mica si ieftină de marcat care poate să dea șî facturi de la https://www.zeusservice.ro/

poate vrea cineva sa cumpere de la tine.
Apoi mergi prin toate orasele pe jos prin centru vechi, mergi in toate capitalele de județ
dar incepi cu cele de prin transilvania pentru ca sa ai ce sa vezi si sa nu te oftci ca ai fost la Vaslui sau Buzau si oamenii sunt zgârciti si sa te oftici si sa te ofitici si să te ofitic
asa că incepi si tu cu sibiu de exemplu
si mergi din magazin in magazin si intreabăi dacă vor să le DISTRIBUI să le vinzi trandafirii respectivi ca ei sa ii vândă la magazinul lor si le spui repede că poți să le dai și factură și chitanță
spui repede sunt persoană juridică
si ei spun că nu au curaj... si tu spui
facem in felul următor : cumpărati acum 2 bucăti și mi-le plătiți pe loc ca să îmi meargă șî mie bine
și eu vă las încă 7 bucăți cu plata la vânzare, facem contract, dacă se vând și mai vreți îmi trimiteți banii, dacă nu se vând trec eu în maxim 90 de zile pe la Dvs și le ridic sau mi-le puneți la POȘTA ROMÂNĂ pe cele care nu s-au vândut șî plătesc eu coletul când ajunge la mine.
Adică 11 lei vei avea de plată dacă nu se vând.

Apoi iei legătura cu tot felul de firme care vând cizme genți de piele online ca să ofere la orice geanta louis viton cadou un săpun duru care spală bine curu de la tine

apoi te bagi in seamă si cu s e x shop=urile să le duci si lor să aibă și ei măcar o bucață pe raft să vadă dacă se vide, dacă se vinde să mai dea comandă si de altele dacă nu se vide asta e.
șî le faci si lor cadou o bucată.

Apoi te duci pe la toate florăriile si zici hai să vă fac un cadou uitati din partea mea un duru care spală bine curu si încă unu să îl puneți în geam si dacă vrea cineva îl dați pe cel din geam
șî este de ajuns să îmi dați beep sî eu vă mai aduc 2 bucăti, dacă se vând și astea 2 bucăti eu vă aduc 20 de bucăti cu plata la vânzare, Dvs vă puneți ce preț doriți Dvs eu doresc ca banii mei să fie 30 lei / bucată

Apoi te bagi in seamă și cu toate școlile care fac zmac-uri pe față la femei școli de machiaj școli de tuns școli de manichiură pedichiură SI AICI LIPESTI PE FUNDUL SĂPUNURILOR TALE CÂTE O CARTE DE VIZITĂ
si toti absolvenții școlilor profesionale de machiaj unchii false sau de bucatarie
primeau cadou câte un trandafir dinasta pe care ti-l platea scoala respctiva tie cu 30 lei
avantajul tau era faptul cum sunt femeile telenovele si se duceau la saloanele lor de buit pe fața cu săpunurile tale si cum stau ele ca și catele toata ziua la taclare pe acolo mai ceva ca la usa cortului
atunci sigur ajungeau la discutia de unde au acel frumos trandafir din săpun de trandafiri care chiar si miroase a trandafiri pentru ca tu ai mai turnat peste el si eseță de parfum de trandafir ca să fii sigura că miroase sigur a trandafiri!
si spunea că are carte de vizită lipită pe fundul lui și atunci tu făceai din toate saloanele de infrumusetare din românia punctele tale de desfacere pentru săpunurile tale

Apoi contactai toate saloanele de infrumusetaere si le trimeteai gratuit câte un asemena săpun si le spuneai sa iti faca reclamă si ele să vândă săpunul respectiv cu 60 lei si tie să îti dea doar 30 lei din ei si ele să îsi opresca 30 lei

Si tu aveai grija ca mereu de atunci inaitne ca la clientul final săpunul acesta oriunde in românia să ajunga la suma de aproximativ 60 lei pentru că altfel se supara unii si alti ca l-au cumparat ai ieftin din alta parte,
si tu pe cartea de vizita lipita de el scrii ca pretul recomandat este de 60 lei

Acum dacă tot ai făcut un ban mă cauți să îti fac șî promovare la site reclamă plătită pe google si pe Facebook si prin toate aplicatiile astea pe care le joaca pițipoancele dorobanțistele pe telefoanele lor mobile tinder badoo si alte tâmpenii de agătăt fraieri
apoi fac reclamă la produsul tau pe toate site-urile de matrimoniale ca să îl vrea toate fufele si toate parașutele așa că o sa facem colaborări cu site-urile de matrimoniale ca bărbatii de pe site-uri să poată să le faca la parașute cadou câte un trandafir dinasta, dar parasuta pentru ca avea 100 de trandafiri dinăștia strânși pe care ar fi trebuit să ii primească
tu puteai să le faci o ofertă super jmecheră să le dai 50% din pretul lor direct bani lor
ca și când tu le-ai cumpărat trandafirii inapoi
asa ca tu vei avea câștig 30 lei fără să mai fabrici trandafiri si fara sa ii mai trimit
pentru ca parasutle le spune la fraieri sa le cumpere trandafirul cu 60 lei
parasuta il adauga in cos si tu ii trimiti 30 lei pe trandafirul respectiv daca vrea sa scape de el
este ca si cand ti-lar vinde ea tie dar nici macar nu te mai apuci sa i-l trimiti in realitate
pentru ca fără stirea fraierului tu ii dai direct banii ei personal jumatate din pretul trandafirului respectiv
apoi poti sa ai si trandafiri de 600 lei
pentru ca parasuta ii va spune fraierului din ziua respectiva sa ii cumpere trandafirul de 600 lei
si ea o sa aiba deja acasa la ea un trandafir dinasta dar pe al doilea pe al treila pe al patrulea
nu il mai ia pana acasa la ea
ci doar il comanda
fraierul il plateste
si tu ii dai parasutei banii pe el ca parasuta are posibilitatea on-line sa ti-l vândă inapoi
inainte sa plece el de la tine
asa că tu ii oferi ei 400 lei din cei 600 lei pe care i-a dat fraierul pentru acel trandafir
asa ca ea o sa fie foarte multumită că nu mai apare in fata fraierului ca si când ar fi o traseista care face trotoarul
pentr că nu i-a cerut bani la frairul respectiv să se culce cu el
asa că fraierul va crede că i-a cumpărat de fapt doar un trandafir de 600 lei si gata si că aia este fată cuminte care nu se culca pentru bani cu bărbați. pentru că lui nu i-a cerut niciodata nicăieri vreun ban.

Eu știu treba asta pentru că mie foarte multe femei într-un timp îmi cereau toate o să le cumpăr o anumită pisicuță de la un anumit magazin si una dintre ele mi-a spus că după ce eu aș fi cumpărat pisicuța respectivă cu 2000 ei ea ar fi dus-o înapoi și ar fi luat pe ea 1400 lei.
De acolo am ideea asta care o poti punein practică la trandafiri.

Acum mai am si alte idei să ne băgăm în seamă cu scriitorii si cu librăriile dar pentru asta chiar trebuie să ne cunoaștem personal
pentru că aici va fi vânzarea cea mai mare si eu nu vreau sa dau acestă idee așa moca.
pe toate celelalte ti-le-am dat doar așa ca să îti fac poftă și să îți dovedesc că sunt bun la promovare.
dar asta cu librăriile din toată țara este o idee de la care chiar nu ai cum să nu câștigi
si eu am bani așa că mie nu îmi poți da bani ci dacă vrei să ne cunoaștem să peterecem timp impreună... mie asta imi place să beau un capucino cu cineva să fac plimbări drumeții aventuri la munte... excursii

Am spus si eu 30 lei așa de exemplu! sau 60 lei tot de exemplu, inlocuiește și tu cu preturile tale reale! nu am mai stat eu să fac cercetare de piață să aflu cât costă în realitate, ci am vorbit principial!