Unu ff bun la calitate si pret siare cea mai buna camera de 5 mpx este sony ericsson k850i cibershot+ ca telefonul are un super design si la fel si difuzoru se aude bine e bun pentru orice
Nokia N95 8GB... 5mpx, blitz, poti folosi 3G pentru poze ... 2 difuzoare, se aud foarte bine...si e pe undeva pe la 14mil nou cu garantie 2 ani fara conectare la vreo firma gsm
Al meu e misto. pot sa vorbesc si sa aud la el.este TELEFON.atat.micut si frumos. pentru poze si filme am un aparat de filmat la fel de micut si de util. da tot mai bun un avrig. ala da. face scanduri, bate cuie, arde-n c.r si da si m. e. ce vreau sa spun este ca in functie de necesitati trebuie luat un lucru. daca esti reporter tv da te inteleg sau om de afaceri. dar daca esti trecut in cartea saracului ca mine ia-ti frate un telefon simplu ieftin si util care sa te reprezinte si fa-ti treaba.ca eu am avut si asa, si asa pana m-am oprit la asta simplu la care am semnal din toate gropile pe cand cu cel multifunctional trebuia sa urc 2 km, in vf.dealului sa pot vorbi.chestia cu avrigul e o gluma apropo de; si grasa si laptoasa si devreme acasa.bafta.
@dimonu: Ziceam ca nu vreau un telefon scump pentru ca am mai pus intrebarea, si cineva mi-a zis de unu care costa peste 20 mil. Oricum eu nu sunt in romania, si aici e cu €.