Buna. Deci, in primul rand, site-ul e super! Imi plac culorile, totul. Coliere sunt irrezistibile! Voi cumpara de la tine cat de curand :X
O mica, mica chestiune : la prima pagina, arata creatiile tale in fotografii care se schimba din cateva in cateva secunde. Asta e foarte bine si imi place mult. Doar ca, ai putea sa le faci putin mai mici, cam cu un cm, sau doi centimetri pentru a se putea vedea atat poza creatiei, cat si pozele in miniatura a tuturor creatiilor.
Apoi, cum sunt prezentate coliere e foarte bine, detaliile sunt chiar ce l-ar interesa pe cumparator, iar imaginile sunt clare si ofera detalii chiar cu privire la ceea ce te intereseaza. Felicitari!
la ''Mai multe" > "Cum pot cumpara", la "Livrare prin Posta", ar fi util daca ai preciza si care e taxa de livrare prin posta, iar la "Livrare prin intermediul site-urilor" ar trebui sa precizezi ca prin tocmai prin curier nu costa transportul nimic, e gratis, sau unde costa curierul, sa spui si pretul, sa dai mai multe exemple in care scrii efectiv suma despre care este vorba.
Deci, nu te sfii sa scrii preturile si la transporturi, pentru ca cumparatorul sa isi faca o idee precisa cu privire la cat va cheltui in totalitate cu achizitionarea unui produs de pe site-ul tau.
Prezentarea ta este draguta si frumoasa. De asemenea, imi place sa folosesti fotografii interesante, nu prea pompoase, dar care sa infrumuseteze site-ul. E chiar atragator si chic!
Buna! Ma bucur ca iti place. Voi lua in calcul sugestile tale imediat. Daca vrei putem pastra legatura iti pot lasa un id de Y pe privat.
Poti trimite meil cu -MAIL
Imi place site-ul, este prietenos, ma gandesc ca ar fi trebuit sa fie afisate preturi si eventual cum vor fi primite produsele de catre cumparator, cel mai probabil prin posta ma gandesc eu. Bafta!
Buna! Am precizat detalile de livrare. Se gaseste în categoria Mai Multe iar preţurile sunt în categorie Coliere Handmade.
Se vede ca nu a stat sa "studieze" site-ul.
Habar nu am...Adica sincer mie mi se pare foarte primitor. Buna treaba, daca as fi fata chiar as fi cumparat ceva.