| Lorelay30052003 a întrebat:

Buna! Am nevoie si eu de o recomandare de placă de păr pana în 200 de lei care să nu mă tragă de păr sau sa-l ardă prea tare. Ceva din ceramica as dori ..parul meu este subțire puțin despicat la vârf și deloc bogat.E fin și moale dar nu are volum și mereu e ușor ondulat orice i-as face, as vrea ceva cat de cat ok sa pot sa comand zilele astea, va rog puțin ajutor! As dori ceva ce aveti si voi deja si recomandati. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Orice obiect fierbinte, fie el placa sau ondulator, va arde parul.

| Violleta2022 a răspuns:

Toate, dar absolut toate placile ard parul, de aceea nu sunt recomandate.
Cum ai deja parul despicat, oseamna ca este deja degradat, ca atare nu este indicat sa-i pui nici un fier pe el, ca-l arzi colmplet si incepe sa cada masiv.

| dragodana a răspuns:

Salut!
In primul rand tunde parul despicat la varf, apoi ia un spray protectie par(mie mi-a placut Syoss), apoi ia o placa Remington.Pe eMag sunt gramezi.Cauta si poate gasesti pe alte site-uri acelasi lucru mai ieftin.Altex,Flanco are acum o campanie si am gasit o periuta electrica mai ieftina acolo decat pe eMag.
Fiind nebunia de sarbatori ia in calcul ca pachetul sa vina anul viitor. daca ai magazin Altex du-te acolo ca la Flanco orice produs este mai scump cu 50-200 lei fata de site.Sau fa cu livrare in magazin.
Spre exemplu am vazut acum ca au la Lidl o placa Remington, sau la Kaufland.