anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Am o intrebare. Azi la ora 9 dimineata mi-a venit o comanda, dar dormeam si nu am auzit curierul cand m-a sunat. Sunt in vacanta de iarna, si nu sunt la apartament (unde este scrisa adresa de livrat), ci acasa la sat. Insa, mama era la apartament, asa ca nu am mai sunat la fan courier ca sa vad daca a venit, pentru ca am crezut ca ar fi lasat comanda la usa apartamentului (si comanda era destul de usoara, si eu locuiesc la etajul 2) sau la parter. Acum, la ora 7 a avut pauza, si am sunat-o sa vad daca a luat comanda, insa ea a zis ca nu a vazut nicio comanda. La fancourier a inchis la 6, asa ca nu mi-a raspuns nimeni. Comanda a fost deja platita cu cardul, si comanda a fost plasata in noiembrie, si venind din asia a luat mai mult. Faza a fost ca comanda a intarziat din cauza sarbatorilor, si nu am avut de unde sa stiu cand vine, doar ca o sa intarzie. Stie cineva ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Suni curierul (care te-a sunat azi) maine dimineata (dupa ora 10) si intelegeti-va.

| darrio2007 a răspuns:

Sună curierul si stabiliti cum procedati. Nu ti se pare logic?
Sa stii ca un curier nu va lasa niciodata un colet la ușă si apoi pleacă.
Ca sa tii minte pe viitor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar trebui sa vina azi.
Fan curier nu lăsa niciodată comenzi la ușă

| carevaescu a răspuns:

Ai si optiunea de a redirectiona coletul catre o agenție fan, urmand sa o ridici personal.