| MyLittlePony a întrebat:

Buna!
Am o problema in legatura cu Shein si nu stiu ce sa fac.
Pe 9.11 cred,am dat comanda, iar pana n ziua de azi n am primit niciun colet, niciun raspuns.Se fac vreo 3 săptămâni de cand astept."Facem tot posibilul sa urgentam traznitul dvs., va rugam sa așteptați cu rabdare".Dau funda!

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Saptamana asta este a treia saptamana, in concluzie trebuie sa apara. Nu numara cu weekendurile, la data estimatica pe aplicatia Shein se iau in considerare zilele lucratoare. Ai rabdare si va aparea si comanda da. Eu comand de la ei de 3 ani si mereu mi-au venit in termen.

| Violleta2022 a răspuns:

Pana la mijolcul lui decembrei mai ai de asteptat, fiindca in mod normal vine dupa 3 saptamani, dar acum din cauza volumul inzecit de comenzi de la BlackFriday, comenzile ajung dupa 4-5 saptmani. Ai rabdare!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai ai de asteptat dureaza cam o lună, deci pe 9 decembrie o sa le ai, luna aceasta a fost black friday si toate comenzile sau aminat ca sa duca curierii produsele comandate de clienti de black friday.

| enigmatically a răspuns:

Probabil a fost o vreme mai încărcată pentru cei de la curierat cum a zis si Cristi de mai jos, coletele de pe shein pot veni oricând în vedere cand le expediază expeditorul cand ajung in depozit etc, deci timp estimat 2-4 săptămâni, iti arata acolo daca este in Romania coletul si dacă nu ma înșel o sa ai si un link prin email care specifica numarul coletului?

| MihaelaIstrate a răspuns:

Și eu am aceeași problemă am comandat pe 7.11.ce se întâmplă?

| MihaelaDart a răspuns (pentru MihaelaIstrate):

In saptamana asta sunt sigura ca iti va veni. Banuiesc ca esti la prima comanda de esti un pic panicata in legatura cu coletul. Nu se numarul weeked-urile, ci doar zilele lucratoare. A treia saptamana este aceasta.