| PandaPatruSapte a întrebat:

Bună,am părul șaten mediu și vârfurile blonde(vopsite, nu decolorate).Aș vrea să mă vopsesc ceva de genul https://i.ytimg.com/vi/LF076B__SOk/maxresdefault.jpg
Ce vopsea ar trebui să cumpăr și să combin?

3 răspunsuri:
| daniel33441 a răspuns:

E o culoare complexa..nu iti iese fara sa te duci la salon.trebuie sa iei in considerare ca depinde ce culoare ai tu.culoarea de la final depinde foarte mult de culoarea initiala. dupa cum vezi in imagine culoarea este un blond roz.deci un amestec dintre un blond cu pigment rosiatic.insa daca faci tu asta acasa s-ar putea sa iti iasa portocaliu. vopseaua palette cv12 ar fi similara insa e posibil sa ai nevoie de decolorare.din nou spun depinde de culoarea ta initiala.ar putea iesi un esec total.asta daca nu iti cade parul de la palette.sau palette 220. da un search pe google pentru blond rose.

| PandaPatruSapte explică (pentru daniel33441):

Am specificat ca parul meu e saten mediu cu varfurile blonde.Nu-mi cade parul de la Palette, asta am folosit si la varfuri.

| daniel33441 a răspuns (pentru PandaPatruSapte):

Ti-am zis..personal as merge la salon pentru culoarea asta pentru ca e greu de obtinut.macar sa intrebi pe cineva de acolo ce ar trebui sa faci.parerea mea ca e mult mai sigur. daca nu...ia un palette si aia e.