O bluzita mai lunga( 1sau 2 palme sub fund) cu paiete sau din material lucios, sclipitor cu o pereche de colanti negri si o pereche de cizme negre ( le ador pe cele peste genunchi)
eu ti-am dat niste repere, dar fiecare cu stilul lui, important e sa te simti bine in ele si sa-ti dea o atitudine de incredere in tine insati!
Ceva simplu si totodata frumos...
fetele simple sunt mult mai epreciate decat celelalte care se impopotoneaza din cap pana in picioare...de preferat sus sa ai o bluzita ceva alb...
sper sa te ajute:*:*
Eu prefer sa port rochite sau pantaloni si bluze mai decoltate in general in spate mi se par mult mai sexy.
Ar fi bine o combinatie de negru si alb. O fusta neagra daca va fi cald, o camasa alba daca ai. N-ar strica un decolteu daca vrei...Scoate ce n-ai mai scos de mult din sifonier. Poarta-ti parul diferit fata de cum il porti tu in mod obisnuit. Schimbarile atrag mereu atentia celor din jur. Nu te machia strident, nu te impopotona. O sa faci valva, stiu eu... (parerea unui baiat-nu stiu daca te interesa)
Nici îmbracată nici dezbracată... Părerea mea e sa mergi goală. Ai avea curaj?!?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: