| ღArySოﺁℓεღ a întrebat:

Am si eu o intrebare de curiozitate. Stiti guma aia "Five" (uitati o poza http://www.google.ro/......tp?/imgres r:21, s:50&tx=39&ty=21&biw=1366&bih=521 SCUZE CA E LUNG LINK-UL) stiu ca e buna, si am fost la multe magazine si la toate era 5 lei. Acum pe bune...chiar daca e buna si are multe lame eu personal as da 3 lei pe ea cel mult. Dc credeti ca e asa de scumpa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pentru ca e five, e relativ nou-aparuta si are 12 lame. gumele orbit de ex au 10 si sunt 3 lei.
e buna si gustul dureaza mult...deci de aceea costa 5 lei

6 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Cred ca merita 5 lei. Chiar daca tie nu ti se pare ca ar merita, asa sunt afacerile, adica daca pretul ei ar fi mai mic atunci producatorul nu ar avea nimic de castigat, si prin urmare nu ar mai putea continua productia (astea-s chestiuni care tin de economie, dar sper ca intelegi). Oricum, ideea e ca nimeni nu pune unui produs un pret exagerat fara un motiv bun.

| Atotstiutorul a răspuns:

Gumele orbit (de regula) nu au 10 lame au 10 drajeuri/pastile ele au 5lame per pachet din ce imi aduc eu aminte, gramajaul unei gume normale (fara ambalaj) la pastile este de 14 grame pe cand la Five este de 31.
*Orbit 10 pastile 14 grame 3lei
*Five 12 Lame 31 grame 5lei
daca calculezi o sa observi ca "se merita" sa cumperi five pentru ca e multa guma la un pret mai mic.

*preturi luate dintr-un magazin care are adaos comercial intre 20-200%
nu am efectual studiul in magazine mari gen cora, metro etc unde probabil ca este mai ieftina.

| TM6524 a răspuns:

Poate trebuiesc multe ingrediente sau pur si simplu firma se respecta si crede ca guma e de calitate.

| Geo_5433 a răspuns:

Pentru ca e mult mai intens gustul de asta e mai scumpawinking

| deagle13 a răspuns:

Lolstraight face retardatalaughing))))))

| alinuta_8228 a răspuns:

Eu cred ca e asa scumpa pentru ca...nu stiu ...Are ingrediente mai fitoaserolling on the floor Apropo: mie imi place cea de lamaie!