| Stef126 a întrebat:

Am si eu o mica problema. vreau sa-i cumpar iubitei mele un cadou de craciun si nu am nici o idee ce... Puteti sa-mi dati niste sugestii? Multumesc! dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| aligru a răspuns:

Am raspuns la asa multe subiecte pe tema asta incat o sa dau copy paste la alt raspuns de al meu.

Daca esti dispus la lucru manual atunci o sa fie o fata foarte fericita!tongue
- un panou cu poze cu voi doi. daca esti harnicut o sa ai timp sa l termini pana de craciun, daca nu poate fi un cadou de an nou!
-un calendar cu poze cu voi doi pentru noul an
imi place ca ii scrii o scrisoare, e foarte frumos!
O felicitare facuta de tine. Poti face una chiar 3d!
-o ciubotica plina cu dulciuri
-o caseta de bijuterii
-un portofel
-o pusculita
-un cd cu melodii cu si despre craciun pe care sa le ascultati impreuna
-un cd cu un film romantic de craciun pe care sa l vedeti impreuna
-un ou kinder (trezeste copilul din oricine. eu le ador si am acus 21 de ani laughing
- un lant la baza gatului cu un pandantiv mic si stralucitor
- un lant cu o placuta pe care sa i gravezi un mesaj
- o bratara cu placuta de gravare, sau pe interiorul unui inel
- un cosulet spa! Cumperi tu toate chestiile separat: un cosulet din nuiele, cel mai ieftin, ii pui fundite chestii, iei sare de baie, spumant de baie, gel de dus, sapun exfolian, crema de corp si un ceolofan si ii faci o funda mare sus si gata
- un trandafir rosu si sa i desenezi cu corector pe fiecare petala cate o inimoara
- chestii personalizate(sper sa nu ma repet) cana cu poza cu voi doi, modifici poza adaugandu va caciulite de mosi and voila! ai o cana de craciun, tricou personalizat, pernuta, puzzle.
-clasicul parfum
-mp4 (sunt acum niste replici super, la un pret rezonabil si calitate rezonabila)
- daca are un telefon fancy, sa i iei accesorii, sau sa i iei sticker la laptop, mouse!

Bafta la gasit cadoul potrivit!

9 răspunsuri:
| cat a răspuns:

O bratara sweet in genul asta http://www.crownfashion.ro/......re-1405508 sau un medalion declaratie de dragoste http://www.crownfashion.ro/......ove-875725

| nellyneliana a răspuns:

Buna! Ii poti cumpara ceva din argint (asta daca ii place argintul), ceva din plus, un parfum ( daca stii ce ii place). Sarbatori fericite!

| Roxysad a răspuns:

Un ceas cu o poza cu voi doi inauntru love struck funda?

| BogdanAiud a răspuns:

Un vibrator patroanelaughing

| MmarinaMadalina a răspuns:

Un urs mare de plus, un inel din aur sau argint sau un lantisor.O inviti undeva unde stii ca ii place sau te straduiesti sa ii faci o prajitura sau poate si o simpla floare o poate bucura.Lasand la o parte chestiile materiale eu zic ca cel mai frumos cadou e sa fii langa ea in ziua de Craciun, sa o ti in bratie spunandu`i ca o iubesti.

| XxlovexX a răspuns:

Cati ani ai? difera cadoul...dar ai putea totusi sa ii dai ceva romantic si simbolichappy

| Stef126 explică (pentru XxlovexX):

19 si ea tot 19. big grin

| XxlovexX a răspuns (pentru Stef126):

Aaaa...pai merge un lantisor finut...un maimutoi ceva de genu

| Alecsandraa29 a răspuns:

Un lant frumos din argint cu un panadativ interesant. Sau poti fi mai romantic oferinu-i o cina romantica la un restaurant bun smug
SPer ca te'am ajutat. happy