| Alina16666 a întrebat:

Am trimis bani cuiva prin western union deoarece asteptam ceva in schimb, un obiect. Insa a fost o scamatorie si nu am mai primit nimic. Pot afla ceva despre persoana asta? Ii stiu doar numele acestuia. Politia poate face ceva in privinta asta?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Pai reclamal, dupa vezi ce se intimpla.Si mai fa din astea ca numai de bine e laughing. Oare cum pot uni oamenii in ziua de azi sa se mai lase pacaliti? pai frate cand ai atatea la indemana, atatea informatii tu parca ai fi lemn laughing

| ALGator a răspuns:

Încearcă pe google, Facebook, LinkedIn carte de telefon. Apoi incearca sa-l contactezi sub alt nume dacă mai pune anunțuri ca să afli mai multe informații despre el. Din telefon, adresă e-mail se mai poate afla cate ceva.
Se poate întotdeauna face o plângere la politie, dar e logic că trebuie să ai ceva date să le indici.
Depinde și de cit ai pierdut. Poate pentru 10 $ nu rentează.

| Alina16666 explică (pentru ALGator):

Am pierdut 400 £. Este o suma serioasa. Si nu ii pot gasi numarul de telefon, nici e-mail. Nimic. Am doar numele complet al acestei persoane si tara unde locuieste. Atat. Ma gandesc ca nu pot face nimic in privinta asta.

| ALGator a răspuns (pentru Alina16666):

Nume complet si tara inseamna destul de mult ca sa ii iei urma. Posibilitati de atac, e altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens ai piersut banii? Ai dat codul prin sms ori ti-a cerut o poza cu foaia primita de la western?