| Cσσкiє a întrebat:

Bună. Are cineva de vânzare un radio Sangean ATS 909 la un preţ convenabil (comparabil cu cel de pe magazinele on line din vest)? Aştept şi alte oferte cu radio recomandat pentru recepţie în DX pe unde lungi, medii, scurte şi ultrascurte. Mulţumesc DX-erilor pasionaţi.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu unul cu 5 eurobig grin daca il vrei contacteazama pe geo_dodge@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un aparat traznet.Eu am unul cumparat de la Praga, firma ELIX.Cauta pe google ELIX.cz.Ei vand si on line, nu stiu daca si in Romania! In bani romanesti ar costa cam 900/1. 000 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti aparate Sangean in Romania pe www.radiodigital.ro

| vadflo a răspuns:

Am un Eton e5. performante foarte bune. Poti cauta referinte pe net(eham.net). Pretul 450 ron. vadflo@yahoo.com

| Stratila_Dimitrie_1994 a răspuns:

Eu am găsit un alt receptor digital, şi anume Akai APW20, costă pe Akai Shop 300 lei, pe alte situri e mai ieftin cu până la 20 lei...
Minus: nu are almetator inclus(6V, 500mA), nici RDS.
Plus: are 1000 memorii, cu asociere liberă, nu ca la ATS-909X, unde spune nr de memorii pentru fiecare banda(MW, SW, etc.)
- are un preţ de până la 4 ori mai mic decât Sangean(cel puţin aici în ţară) altundeva, pe elanko.ro, l-am găsit cu 1150 ron!
- setările de sistem mai bine individualizate + imagini ajutătoare în manualul de instructiuni(eu mă descurc şi fără, dar poate sunt altii care nu pot;-) )
alt minus; am înţeles că Akai e deţinută de Grande Holdings(sediu la Hong Kong), firmă chineză, şi nu ştiu dacă e facut în japonia sau china...