Poi.Eu zic asa:Cu telefoanele vorbesti cu cei dragi si asculti muzica.Cu un telefon nu ramai pe viata.Animalele de casa sunt dragute. Te asculta iti tin de urat. Dar si ele nu au viata vesnica.Macar cu vacanta in Thassos ramai cu amintirea de ne-uitat pe viata. Dar in fine.Alegi ce vrei. Sper ca ti-am fost de ajutor
Animalul:Xce atre de tine tu ai ce alege dintre aceste 3 eu nici unul dintre toate nu mi-l permitesti norocoasa!
Mama mea.Fratilor cum nu sitti ce sa alegeti.Cand vi se ofera asemenea lucruri.In principiu la biletul de avion.
Sincer animalul de casa nu prea itit foloseste. Un telefon hai ca il folosesti. Dar poate ca acum este prima si ultima data cand ai ocazia de o calatorie in insula Thassos.
Deci evident biletul. Distrectie placuta.Lasa animalele ca ai timp de alea si cand vei fi pe proprii tai bani..
Atunci poate nu o sa iti mai permiti o asmenea calatorie.
Eu as alege un animal de casa :X
motivu' : cu el te poti juca [depinde si ce animal iti iei ], poti iesi afara, daca e un caine poti sa il dresezi putin sa te asculte si ai cu ce iti ocupa timpu'. poti sa faci multe
nu as alege un telefon pentru ca apar atatea si atatea intre timp si daca nu ai grija de el dupa s-au dus niste bani degeaba.
nici biletu de avion nu l-as alege pentru ca da, e adevarat, vii acasa cu niste amintiri frumoase... poate ceva suveniruri, dar trec astea. pe cand animalu' de casa ramane ceva mai mult si poti avea mai multe amintiri decat in vacanta .
parerea mea
Eu as alege in locul tau vizita in thassos. peste ani cu ea ramai, telefonul il vei uita singur, animale de companie poti sa-ti iei oricand.
Bilet de avion in insula Thassos as zice eu.
Dar mai bine alegi ce iti place tie mai mult.
Bună. Dacă aș fi pusă să aleg dintre aceste 3, eu aș alege acel bilet de avion în Insula Thassos. Dar, dacă vrei ceva care să-ți fie mereu alături (ca să zic așa), și să ai ce să resfeți, ai putea lua un animăluț de casă. Telefoanele, ar trebui excluse din prima. Un telefon îți poți lua oricând, pentru că nu țin prea mult. La prima căzătură se strică (așa cum mi s-a întâmplat). Acum, sincer nu știu ce să zic. Până la urmă, faci ceea ce crezi tu că e bine.
Clar biletul. Oricum e alegerea ta. Dar eu cred ca asta as alege.Sa te intreb ceva nu ai tlf? SAu ai vrea un altul nou etc. daca ai eu spun ca biletul este alegerea perfecta:X:X Animale de casa nu stiu daca iti plac animalele este si asta o varianta
Succes si o vacanta placuta:*tuturor>
Eu zic ca e mai buna vacanta ramai cu amintiri de neuitat telefoanele si animalele le poti lua oricand:X:* te.am pupat:* am si eu nevoie de fundita