| Dianna_1495 a întrebat:

As vrea sa imi iau si eu samsung corby.Este bun? Si cine are de mai mult timp, este adevarat ca se strica repede touchscreen-ul?

Răspuns Câştigător
| Diana240796 a răspuns:

Buna.are o prietena de-a mea si intr-adevar la inceput pare un telefon foarte ok dar in timp touchu putin cate putin se strica.iti recomand un Nokia insa...touchurile sunt foarte bune si rezistente...

3 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Toate persoanele pe care le stiu ca au Corby cu touch, mi-au zis ca dupa 1 an maxim,li s-a dus touchu`,dar acum depinde si de cum il pastrezi,daca il lasi cu tipla aia pe el,daca il tii in husa,sa nu se zgariehappy Eu am din. octombrie cred,Corby txt si merge super ^^,dar daca vrei neaparat cu touch,incearca Corby Pro, care are si qwerty, si touch :d

| Andreutsa25 a răspuns:

Eu am corby de un an de zile, nu am probleme cu touch-ul deloc, nici nu s-a zgariat, dar de la o vreme de blocheaza timp de 5-6 secunde pe un anumit fisier, dar rar...in rest nu are nimic, e bun, dar chestia e sa ai si grija de el, ca orice telefon se poate defecta daca nu il ingrijesti...

| ToNy112 a răspuns:

Am corby de 2 ani nu am nici o problema nu se zgarie, si a cazut de f multe ori pe jos si nu are nimic.Dar acum imi i.au HTC wildfire de abia astept