| andulovecrazy a întrebat:

As vrea sa imi iau un Samsung Corby dar nu stiu daca tine mult bateria.Am umblat pe un telefon samsung corby si mi se pare frumos dar am umblat vreo 10 minute. dau fundita kiss

Răspuns Câştigător
| ionik_1763 a răspuns:

Eu am samsung corby si daca ascult muzica la el ma tine 4 zile dar nu'ti recomand deoarece cand mai e o liniuta si de exemplu apas pe 1 imi scrie 7 sau chestii de genu(am telu din luna mai). si mai face fite doar cand are o liniuta... sper ca te'am ajutat

12 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Bateria tine cm 4-5 zile e ok.

| Madalina1455684 a răspuns:

Buna.
Unele persoane poate o m-ai spun si la nimereala numai pentru o funita.
Sa sti ca la corby te tine vreo 4-5 zile. Poate 4 zile daca faci poze, daca asculti muzica, daca asculti radio.
Dar o prietena de-amea are Corby de 6 luni si il pastreaza destul de bine adica il tine in husa are grija sa nu ii zboare din buzunar si acum dupa 6 luni ii merge cam greu touchscreen-ulbatting eyelashes.
Acuma na daca iti place asa de mult nu m-ai iti sta in cale nici cel m-ai nou zvon despre Corby[svon negativwinking]. Este alegerea ta ce faci acum.

| BackAgainToTPU a răspuns:

Cam 1 saptamana daca nu prea te folosesti de el in exces (melodii vreo ora, radio vreo 10 min si chestii de genuwinking )

Ai dat fundita cui nu trebuia! la o linie nu face nici o fita! il am din ianuarie si totule ok pana acum!

Eu sincer am :X

| maraa_9303 a răspuns:

Tine vreo 6-7 zile bateriabig grin

| Aurelian999 a răspuns:

Pe mine ma tine o saptamana bateria la Corby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ma Numesc Andreea Si Am 14 Ani Jumate kiss.
Am Si Eu Samsung Corbywinking Bateria Tine Maxim O Saptamana big grin.

| georgegs a răspuns:

Nu.e.o.alegere.tocmai.buna.samsung.corby.
mai.bine.ti-ai.lua.un.black.bery.dar.e.cam.greu
.de.gasit:-s.sau.e.un,samsung.en.el.700.e.super
si.ala.e.vreo.20000.de.mii.sau.e.un.lg.ca.700.parca.
are.touch.screm.super.bun.

| alexx_8375 a răspuns:

E praf samsung corby cumparati Nokia N97 e cel mai bun dupa parerea mea ( am eu si sunt forte multumit de el )

| ღShawtyღ a răspuns:

Tine destul de mult, are o prietena de-a mea si il incarca destul de rar

sper ca te-am ajutat

happybatting eyelashes fundita?hee hee

| andulovecrazy explică:

Clodys black berry e urat acum sincer nu e de mine.Eu am 12 implinesc 13 ani. Tu ai samsung corby? Ai avut vreodata?