Eu am samsung corby si daca ascult muzica la el ma tine 4 zile dar nu'ti recomand deoarece cand mai e o liniuta si de exemplu apas pe 1 imi scrie 7 sau chestii de genu(am telu din luna mai). si mai face fite doar cand are o liniuta... sper ca te'am ajutat
Buna.
Unele persoane poate o m-ai spun si la nimereala numai pentru o funita.
Sa sti ca la corby te tine vreo 4-5 zile. Poate 4 zile daca faci poze, daca asculti muzica, daca asculti radio.
Dar o prietena de-amea are Corby de 6 luni si il pastreaza destul de bine adica il tine in husa are grija sa nu ii zboare din buzunar si acum dupa 6 luni ii merge cam greu touchscreen-ul.
Acuma na daca iti place asa de mult nu m-ai iti sta in cale nici cel m-ai nou zvon despre Corby[svon negativ]. Este alegerea ta ce faci acum.
Cam 1 saptamana daca nu prea te folosesti de el in exces (melodii vreo ora, radio vreo 10 min si chestii de genu )
Ai dat fundita cui nu trebuia! la o linie nu face nici o fita! il am din ianuarie si totule ok pana acum!
Nu.e.o.alegere.tocmai.buna.samsung.corby.
mai.bine.ti-ai.lua.un.black.bery.dar.e.cam.greu
.de.gasit:-s.sau.e.un,samsung.en.el.700.e.super
si.ala.e.vreo.20000.de.mii.sau.e.un.lg.ca.700.parca.
are.touch.screm.super.bun.
E praf samsung corby cumparati Nokia N97 e cel mai bun dupa parerea mea ( am eu si sunt forte multumit de el )
Tine destul de mult, are o prietena de-a mea si il incarca destul de rar
sper ca te-am ajutat
fundita?
Clodys black berry e urat acum sincer nu e de mine.Eu am 12 implinesc 13 ani. Tu ai samsung corby? Ai avut vreodata?