| OnceaMelissa a întrebat:

As vrea sa stiu daca pe Wish atunci cand trebuie sa fac o comanda, trebuie sa platesc neaparat cu cardul? Si calitatea e buna?

Răspuns Câştigător
| KanameKuran a răspuns:

Da, trebuie sa platesti cu cardul. Cat despre calitate... in mare parte depinde de ceea ce cumperi. Mai ales hainele sunt de cea mai proasta calitate. Nu seamana cu cele din poze, marimile nu sunt ca si cele mentionate sau sunt rupte/murdare/deteriorate.
Alte produse, precum accesorii, aparate mici sunt decente, toate plasticuri care se rup repede, insa la pretul ala nu prea ai ce comenta.

Iti recomand sa folosesti ebay sau amazon. Acolo poti plati cu PayPal (tot ca si cum ai plati cu cardul, insa vanzatorul nu iti va vedea detaliile bancare, tranzactia fiind procesata de cei de la PayPal)

2 răspunsuri:
| marius1605 a răspuns:

Eu am comandat de multe ori de pe wish si da e obligagoriu sa platesti cu cardu.calitatea nu pot sa spun ca e buna dar emultumitoare si daca nu-ti place iti poti cere banii inapoi

| Bondarel99 a răspuns:

Da, plata se face cu cardul in contul vanzatorului, produsul vine din China si ar fi aproape imposibil sa se faca ramburs.
Calitatea hainelor e in general foarte proasta, nu au nicio treaba cu poza, in plus trebuie sa tii cont ca asiaticii sunt micuti si marimile sunt deci mai mici. Cauta pe Youtube "haul Wish" si o sa vezi acolo.
Poti lua insa diverse alte marintisuri, accesorii, produse cosmetice, chestii pentru casa etc. sunt preturi mici.
Iti recomand Aliexpress mai bine, sunt cam aceleasi produse dar transportul e gratuit.