| fluturascolorat a întrebat:

as vrea sa stiu de la fetele care au folosit sau inca mai folosesc extensii de par dupa situl asta:http://www.extensii-perfecte.ro ce parere au despre extensii.Eu am 15 ani si sincer am parul pana la umar asa ca nu e chiar asa de lung. As vrea sa iau de 50 cm. Sunt de incredere? Si macar sunt de calitate. As dori mai multe detalii de la fetele care le-au folosit. aaa apropo vreau sa imi iau cu clips.Stiu ca am mai pus intrebarea odata dar acum am reformulat-o. va multumesc si astept raspuns.

Răspuns Câştigător
| lextim a răspuns:

NU. NU, MARE! Eu mi-am luat. Am facut cea mai mare greseala. Eu iti zic sa te duci la un salon. Crede-ma. Cele de pe site-ul ala au nenumarate defecte. Am sa-ti enumar cateva : sunt foarte rare deci din parul tau o sa se vada ca niste suvite lungi care ies din mult par, clamele sunt super slabe, acolo spune ca le poti incerca cu placa dar eu n-am putut desi am specificat la comanda, tipu de la livrari nu m-a lasat, cand le-am incercat cu placa unele fire au luat-o in zig-zag (erau de plastic), am gasit unele fire de ata printre alea naturale, culoare nu este ca in poze si parul pica repede. Nu mai imi amintesc tot. Cam atat. Si cand am vorbit cu tipa aia pe mess si i-am zis nu mi-a raspuns. Ai vaz ca sunt unele ''mesaje'' pe site de la niste asa zise cliente. Nu s-au mai schimbat de un an. Deci sunt false. Sper ca te-am ajutat.

7 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Wow, la o varsta asa de frageda tu vrei sa iti pui o extensie de 50 cm. Te-ai gandit cumva la consecinte. Tu esti inca in faza de dezvoltare si o asemenea greutate poate sa iti dauneze foarte mult oaselor bazinului si coloanei vertebrale.
Sfatul meu este sa nu folosesti deocamdata extensii de par.

| eu..sh doar eu a răspuns:

Nu ti'as recomanda la varsta asta.
dupa cum a sps si antonia09 iti poate afecta dezvoltarea.acum tu faci ce vrei.noi doar ti'am dat un sfatbig grin

| fluturascolorat explică:

Hmmm, eu zic ca ai putea sa folosesti. fundita pls?

| Ana_1308 a răspuns:

Nu sunt bune! fundita?

| extensiicuclips a răspuns:

Cele cu clips nu te pot afecta. extensiile naturale de obicei sunt mai rare decat cele sintetice.iti poti cumpara sintetice ca sunt si mai ieftine iti pot vinde doar o extensie cu 1 clips lungime 55 cm e 6 ron si daca iti place iti cumperi mai mult daca nu extensia cumparata o poti folosi ca suvita. daca vrei mai multe detalii iti pot da daca intri pe id meu extensiipar_iasi@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lextim ce te-a deranjat la ele? Eu mi le-am luat si sunt ff incantata de ele! Chiar sunt de calitate, f rezistente, le-am vopsit de 2 ori si sunt la fel. vad ca majoritatea sunt multumite de ele,, poate le-ai nimerit tu pe cele mai "prost" facute... Am auzit ca si si persoane vedete din buc sunt cliente...Eu am cumparat deja de 2 ori de acolo si am sa revin la Diana cu siguranta, Pup Sony

| gwen4u5 a răspuns:

Doamne iarta-ma... voi auziti ce spuneti?
Tu ce crezi fata draga, ca extensiile cantaresc cu kilogramele?
Iti poti cumpara extensii care cantaresc mai putin (siteurile serioase arata si greutatea - in grame oameni buni).