Am platit toate produsele din comandă, la ce te referi?, le-am plătit online și banii mi-au fost luați din cont...
Astazi sau in altă zi?
Cum ai procedat, ți-au rambursat banii?
Astăzi, încă n am primit niciun ban
Aa ok, cred că o să sun maine la ei, nu mi se pare bine atât timp cât am platit și comanda a fost confirmată, normal banii ar fi trebuit rambursați tot astăzi...
Cred că au fost reduceri prea mari, au dat comandă prea mulți, și de asta s-au anulat comenzile
Probabil, adică af1 la 250 lei...
Acum perechile care erau 250, nici nu mai sunt în stoc
Aia zic, adică adăugasem una la mișto in stoc pe mărimea 45.5 și gen toate mărimile erau in stoc, după 5 minute nu mai aveau nimic...
Fix așa am pățit și eu, cine știe poate ne trimit comenzile (mici șanse) sau măcar să ne bage mâine banii
Daca nu ne vor returna banii, înseamnă că vor trimite comenzile, oricum mulți oameni deja fac reclamații la anpc sau ceva de genul, după se pun ei într-o postură proastă
Uită-te pe Intragram în comentarii la ultima postare a celor de la About You România, așa au pățit toți
Deci o să fie rău...
Se aude că banii îi primim înapoi în 2/3 zile lucrătoare
100% că știu de pe zalando că ei încă nu au luat banii, îi iau tocmai după ce comanda pleacă din depozit deci daca nicio comandă nu pleacă nicăieri banii se reîntorc la noi, îmi e milă într-un fel de ei, dar cred că maine vor da explicații, cel mai probabil a fost o eroare de sistem
Ori că trimit comenzile, ori că nu, tot o să piardă mult
Vin cu un răspuns nou, tocmai am primit un email de la ei fix cand am trimis răspunsul că banii vor fi rambursați in 7 zile((
Da,ai dreptate
Cel mai probabil atunci o să i trimită, deoarece sunt mulți care au rămas fără bani și fără comandă
Totuși parcă mi-au rămas adidașii ăia dc in cap)))
Și mie, eu oricum cred că o să-i cumpăr de pe Zalando la prețul lor întreg, azi după ce am dat comanda, abia așteaptam să vină, până am văzut că au anulat-o, mi-au stricat ziua
și mie la fel, btw am intrat din nou pe aplicație și este iar reducerea de 60%?
Da, dar niciun produs nu este redus 60%
Ba da, unele sunt, cele mai multe s au "vândut" atunci, perechile de la nike etc...dar alte modele mai puțin cunoscute încă sunt la 60%))
Jurr, vreau comanda inapoiiii, am luat af1 la 197 lei?
Eu deja faceam outfituri in cap cu af1 aia..asa dezamagire n am mai trait niciodata://///