| camda a întrebat:

aveti idee de unde pot cumpara si un pandantiv cu elefant din colectia Andreei Raicu? L-am vazut undeva intr-o reclama, dar nu mai stiu unde.
Multumesc

6 răspunsuri:
| Crissu3005 a răspuns:

Intra pe site-ul personal al Andreei Raicu.Ar trebui sa gasesti pe acolo cum il poti achizitiona.

| mateia a răspuns:

Buna,
poti sa cumperi de pe okazii.ro, din ianuarie Raicu are magazin online si la ei. Eu mi-am luat de acolo un pandantiv cu inger, pentru ca folosesc mai demult okazii.ro, nu doar pentru outlet ci si pentru produse noi. E simplu si daca iei produse cu garantia de livrare primesti si banii inapoi daca se intimpla ceva (lucru pe care nu-l poti face daca iei direct de pe vreun blog sau alt magazin). In orice caz, au cele mai amabile tipe la call center pe care le-am intilnit pana acum si te poti lamuri cu tot ce vrei.

| mariap2011 a răspuns:

Daca esti din Bucuresti, poti sa alegi punctul de livrare. vezi pe loc produsul, plus ca ai si garantie de livrare automathappy
eu mi-am luat de la shopul Andreei de Okazii o rochie foarte misto. pentru ca nu mai facusem niciodata cumparaturi de la ei, am sunat la call center sa ma ghideze. foarte draguta fata care mi-a raspunshappy

| irina2011 a răspuns:

Buna,
http://www.okazii.ro/......a123531875
ai garantie de livrare, deci nu te doare capul :)
eu am mai cumparat de la ei si intotdeauna a mers bine (si livrarea si produsele au fost cum tb, etc)

| Roxanikgaby a răspuns:

Http://www.andreearaicu.ro/tag/colectie iti poti comanda direct de pe sait, iar comanda ajunge la tine intr-un interval de 24 de ore :D