Intra pe site-ul personal al Andreei Raicu.Ar trebui sa gasesti pe acolo cum il poti achizitiona.
Buna,
poti sa cumperi de pe okazii.ro, din ianuarie Raicu are magazin online si la ei. Eu mi-am luat de acolo un pandantiv cu inger, pentru ca folosesc mai demult okazii.ro, nu doar pentru outlet ci si pentru produse noi. E simplu si daca iei produse cu garantia de livrare primesti si banii inapoi daca se intimpla ceva (lucru pe care nu-l poti face daca iei direct de pe vreun blog sau alt magazin). In orice caz, au cele mai amabile tipe la call center pe care le-am intilnit pana acum si te poti lamuri cu tot ce vrei.
Daca esti din Bucuresti, poti sa alegi punctul de livrare. vezi pe loc produsul, plus ca ai si garantie de livrare automat
eu mi-am luat de la shopul Andreei de Okazii o rochie foarte misto. pentru ca nu mai facusem niciodata cumparaturi de la ei, am sunat la call center sa ma ghideze. foarte draguta fata care mi-a raspuns
Buna,
http://www.okazii.ro/......a123531875
ai garantie de livrare, deci nu te doare capul :)
eu am mai cumparat de la ei si intotdeauna a mers bine (si livrarea si produsele au fost cum tb, etc)
Http://www.andreearaicu.ro/tag/colectie iti poti comanda direct de pe sait, iar comanda ajunge la tine intr-un interval de 24 de ore :D
DoOdO întreabă: