Ai putea sa inramezi cu o rama frumoasa desigur cea mai draguta poza pe care o ai in casa cu ei doi, sau ai putea sa le cumperi un ornament frumos si stilat... nu trebuie sa le cumperi marea cu sara parintilor tai si cel mai mic gest conteaza pentru ei...dar daca vrei poti sa cumperi un album cu gust si sa pui acolo toate momentele frumoase petrecute impreuna (poze) si sa scrii cateva cuvinte de multumire sau nu stiu ce iti trece tie prin cap sper ca ti-au placut ideile mele! spor la gasit cadouri si craciun fericit!
Depinde foarte mult de varsta ta. Daca esti mai mica, atunci fa-le ceva de manuta ta. E ceva frumos si de apreciat. Daca esti mai mare, atunci te sfatuiesc sa le cumperi ceva ce sa le aminteasca de voi, impreuna, ca o familie. Ori o poza in familie, ori ceva ce stii ca isi doresc si nu au avut timp sa caute sau sa-si cumpere. Ceva mai ieftin dar care sa stii ca va ramane acolo undeva pe perete sau in biblioteca si o vor vedea zilnic.
O zi frumoasa!
Pai depinde cam in cati bani doresti sa te incadrezi...dar daca ar fi de idei ti-as recomanda ceva personalizat cu ei 2 sau cu familia. Gen o perna sau un ceas sau un tablou. Sau ai puta sa le ei ceva ornamental ca un mos craciun din plastic care si-l pot pune un camera! Multa bafta!
Eu ti-as recomanda sa le ei ceva simbolic Craciunului.o lumanare, un mos craciun din plastic..sau o rama foto, cu o poza cu voi 3 ..si ii poti lipi chestii de craciun
Poti sa pui o poza de familie in rama sau sa cumperi un aranjament de Craciun
Ai putea sa le cumperi mici atenti cum ar fi un CD cu niste piese celebre sau cv accesori:o bratara, un lant, sau pentru...o caciula, un fular, niste manusi....chesti de genu.
Pentru parinti de Creciun poti sa iei multe cadouri. Depinde de personalitatea lor, de exemplu unora le place arta si le poti cumpara un tablou (de exemplu).Sau poti opta pentru ceva simplu precum o fotografie cu toata familia voastra intr-o rama, poate un obiect decorativ pentru casa( vaza, ceas, set de pahare etc.), poate niste carti daca le place sa citeasca. Te sfatiesc sa te orientezi pentru cadou dupa hobiurile/activitatile parintilor tai.
SUCCES!
Lauraaaaaaaaaaa întreabă: