I-am impletit o esarfa :-> ii plac chestiile handmade. Si am facut-o cu suflet o sa aprecieze
Iubitul meu imaginar locuieste sub mine, dar nu pentru ca asa a fost dorinta de moment ci pentru ca asa ne-a potrivit soarta, el sa stea la etajul 3, eu la 4. Il iubesc foarte mult, asa ca de Valetineee, i-am pregatit o cina romantica, n-am uitat sa includ in meniu : tocana de perciuni de rata, bors de gandaci si la desert am ales o delicioasa dulceata de sosete vechi.
Ca sa nu dau foc la casa, am pus peste tot becuri de diferite marime ( iti dai seama ca e imposibil sa le aprind pe toate, dar intentia conteaza; sper totusi sa nu calce ca boul in ele ca n-am chef sa matur dupa) am umplut cada cu zapada(florile sunt scumpe in perioada asta, si da, avem nevoie sa ne racorim ca el se incinge usor si mi-e teama sa nu-i fiarba creierii).
I-am lasat un bilet pe usa cu "Te astept la mine, cheia e sub pres" si il astept pregatita, goala, in pozitie de bovina in fata usii.
O sa ne distram de minune. Hi hi hi.
Am luat un puzzle.l-am facut, am lipit o poza cu noi, am pus-o peste puzzle si am decupat piesele si o sa i-l dau.
O iesire la cinema.la un film pe care si-l dorea sa-l vada. Plus o plimbare romantica prin zapada pe faleza.Plus toata dragostea mea
Nimic, nici eu lui si nici atat mie, cu toate ca maine vom vedea ce vom face atunci cand mergem in centru.
Uite ce i-am luat eu iubitului meu Http://bit.ly/yB2Lse :) cred ca e ceva original si nu gasesti la toata tarabele.Happy Valentine's day si voua :*
MadalinDns întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: